Experiențe împreună.
You are here:

Se tem de Halep! Reacţia elveţienilor după ce au picat cu România în Fed Cup

Se tem de Halep! Reacţia elveţienilor după ce au picat cu România în Fed Cup

Tenis

Site-ul Federaţiei Elveţiene de Tenis consideră că echipa căpitanului nejucător Heinz Gunthardt a avut parte de o tragere la sorţi dificilă în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, în care va întâlni România.

  • Meciul România - Elveţia, din FED CUP, se vede LIVE pe Telekom Sport, pe 21 şi 22 aprilie

"Elveţia va trebui să-şi salveze locul în Grupa Mondială în România. Tragerea la sorţi, care ar fi putut aduce un voiaj în Australia, nu a fost blândă pentru formaţia lui Heinz Gunthardt. În 21 şi 22 aprilie, rezultatul acestui baraj de promovare/rerogradare va depinde fără dubii de prezenţa Simonei Halep. Numărul 2 mondial nu a jucat în întâlnirea de la Cluj-Napoca, împotriva Canadei, câştigată cu 3-0 (n.r. - 3-1) de românce. Accidentată la gleznă la Melbourne, Simona Halep a dorit să se refacă înainte de a reveni în competiţie în acestă săptămână, la Doha. Dacă România va putea conta pe serviciile Simonei Halep, misiuena echipei Eleţiei va fi foarte dificilă. Dar de acum până-n aprilie, Heinz Gunthardt speră că Timea Bacsinszky îşi va regăsi toate mijloacele şi că Belinda Bencic va depăşi această criză de încredere care a cuprins-o week-end-ul trecut, la Praga, unde Elveţia s-a înclinat cu 3-0 în faţa Republicii Cehe", a notat sursa citată.

Echipa României va întâlni, la 21 şi 22 aprilie, pe teren propriu, reprezentativa Elveţiei, în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi.

Cele mai cunoscute jucătoare elveţiene sunt Timea Bacsinszky, locul 42 WTA, Belinda Bencic, locul 73 WTA, şi Viktorija Golubic, locul 100 WTA.

  • Tricolorele nu au fost favorite la tragerea la sorţi

România a ajuns la barajul pentru promovarea în primul eşalon al Cupei Federaţiei după ce a învins, la Cluj-Napoca, cu 3-1, reprezentativa Canadei, scor 3-1, în Grupa Mondială II.

Elveţia a pierdut, cu 1-3, întâlnirea cu Cehia de la Praga, din sferturile de finală ale Grupei Mondiale.

Celelalte trei partide de baraj sunt următoarele: Belarus - Slovacia, Australia - Olanda şi Italia - Belgia.
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta