Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Se tot vorbeşte că au şanse la titlu. Nu e adevărat". Verdict tranşant înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB | EXCLUSIV

„Se tot vorbeşte că au şanse la titlu. Nu e adevărat". Verdict tranşant înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB  | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Patru puncte le despart pe CFR Cluj şi pe FCSB înaintea primului meci direct din play-off. Partida din Gruia se joacă duminică, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1. Fost antrenor la Dinamo, echipă care începuse cu pretenţii mari sezonul, Eugen Neagoe a comentat şansele la titlu ale celor două echipe.

Două meciuri s-au disputat din play-off-ul acestui sezon. Lider este CFR Cluj, cu 30 de puncte, campioana învingând-o pe Astra şi remizând cu Gaz Metan Mediaş. Principala rivală la titlu a ardelenilor este tot FCSB. Echipa lui Bogdan Vintilă are 26 de puncte şi a obţinut o remiză la Botoşani şi o victorie cu U Craiova. 
 
Şase ani au trecut de la ultimul succes al roş-albaştrilor în Gruia. Vicecampioana României va aborda meciul fără Harlem Gnohere, pus pe liber înainte de restartul Ligii 1. 
 
„Favoriţi clar sunt cei de la CFR Cluj pentru că au mai multe puncte decât adversarele lor. Se tot vorbeşte că toate cele 6 echipe care sunt în play-off au şanse la titlu. Nu prea este adevărat. 
 
CFR contra FCSB este favorită. CFR are un lot foarte valoros, sunt jucători cu mare experienţă, de calitate, dar ei şi numeric stau foarte bine pentru că au un lot de peste 25-28 de jucători foarte valoroşi.  
 
În schimb FCSB au 12-13 jucători valoroşi care pot forma un prim 11 foarte bun, dar s-au despărţit de anumiţi jucători valoroşi care au dus greul în multe momente. FCSB în momentul acesta cred că numeric nu stă foarte bine”, a declarat Eugen Neagoe, în exclusivitate pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: neagoeliga 1titlufcsbcfr 

viewscnt
Articole similare