Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se transferă Nemec la FCSB?” Florin Bratu: ”Am vorbit cu el, ştiu că vrea să plece”

”Se transferă Nemec la FCSB?” Florin Bratu: ”Am vorbit cu el, ştiu că vrea să plece”

Superliga

Comentarii

Dinamo îşi continuă aventura în play-out, iar în această etapă o va întâlni pe ACS Poli Timişoara. Dinamoviştilor încă nu le vine să creadă că au ratat play-out-ul şi Florin Bratu este de părere că jucătorii săi ar fi făcut o figură frumoasă.

Bratu spune că Dinamo era pregătită pentru meciurile de play-off, deoarece jucătorii săi sunt valoroşi: ”Dinamo era pregatită pentru a juca în play-off, din păcate nu s-a realizat acest lucru. Iată-ne în play-out, am început puţin mai greu, dar uşor-uşor, valoarea echipei iese la suprafaţă. Încă mai avem de demonstrat, de şters din urmă probleme, le-am spus şi jucătorilor, Dinamo în acest an a rămas repetentă”, a spus Bratu înainte de meciul cu ACS Poli.

Antrenorul lui Dinamo a fost întrebat dacă Nemec va pleca la FCSB la finalul sezonului, când îi expiră contractul. Bratu spune că atacantul slovac vrea să plece, dar nu crede că va ajunge sub comanda lui Dică: ”(n.r. întrebat dacă există posibilitatea ca Nemec să ajungă la FCSB) Am vorbit cu el, ştiu că îşi doreşte să plece, însă nu a spus niciodată că doreşte să plece la Steaua”.

Florin Bratu a explicat şi situaţia în care se află Gabi Torje, jucător care în ultima perioadă a dispărut din echipa lui Dinamo, după un episod de indisciplină: ”Torje - foarte bine săptămâna aceasta. E un jucător exponenţial pentru Dinamo şi sper că maine (n.r. vineri) să îl vedem la treabă, pentru că avem nevoie de jucătorul Torje şi sper ca el să fi înţeles lucrurile”.

Afla mai multe despre: dinamoflorin bratuadam nemecfcsb 

viewscnt
Articole similare