Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se va transfera Alex Cicâldău la Sampdoria?” Victor Becali a lămurit totul

”Se va transfera Alex Cicâldău la Sampdoria?” Victor Becali a lămurit totul

Stranieri

Comentarii

Alexandru Cicâldău nu trece prin cele mai bune momente la Galatasaray, club unde a ajuns vara trecută.

”Se va transfera Alex Cicâldău la Sampdoria?” Victor Becali a lămurit totul 

Fotbalistul român a avut un start bun în Turcia, dar în ultimele meciuri, românul şi-a pierdut locul de titular, iar nou antrenor al turcilor îi acordă puţine minute fostului jucător din Bănie. 

Alexandru Cicâldău ar putea să o lase pe Galatasaray pentru Sampodoria, club care ar fi interesat de seviciile românului. În presă au apărut informaţii conform cărora italienii ar fi dispuşi să plătească pentru el 10 milioane de euro. 

Victor Becali a anunţat că informaţiile din presă nu sunt reale, iar o variantă mai realizabilă ar fi ca românul să ajungă în Italia sub formă de împrumut, cu opţiune obligatorie pentru un transfer permanet. 

De asemenea, Victor Becali susţine că prima condiţie pentru ca acest transfer să se concretizeze este ca Sampdoria să se salveze în acest sezon de la retrogradare. 

”Sampdoria trebuie să rămână întâi în Serie A! În plus, ei sunt un club cu mari probleme financiare. Sunt poveşti cu oferta de 10 milioane de euro pe care nu se ştie dacă o acceptă Galatasaray. Poţi să spui că s-ar interesa, se poate interesa, eventual împrumut cu opţiune obligatorie. Există acum şi această variantă”, a spus Victor Becali, la ProSport.

Sampdoria ocupă locul 16 în Serie A, cu 27 de puncte.  

Afla mai multe despre: cicâldău-galatasary-sampdoria 

viewscnt
Articole similare