Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se vede dintr-un avion că FCSB nu are antrenor!”. Panduru nu s-a mai abţinut după eşecul cu Rapid | EXCLUSIV

”Se vede dintr-un avion că FCSB nu are antrenor!”. Panduru nu s-a mai abţinut după eşecul cu Rapid | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCSB, în etapa a 15-a din Superligă.

Basarab Panduru, discurs dur după FCSB - Rapid

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excellent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2. FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

Basarab Panduru şi Nicolae Dică au urmărit partida şi au pus ”lupa” pe evoluţia roş-albaştrilor. Panduru e de părere că ”lipsa antrenorului” la FCSB se simte!

Basarab Panduru: ”Rapidul are antrenor, aici la golul doi îţi dai seamă că habar n-au ce au de făcut cei de la FCSB”  

Nicolae Dică: ”N-are vină antrenorul. Crezi că nu i-a spus de marcaj la golul doi?”

Basarab Panduru: ”În seara asta dacaă erai într-un avion îţi dădeai seama că vorbeşti de o echipă care are un antrenor şi de una care are nu are sau are foarte mulţi pe lângă care îşi dau cu părerea.

Şi jucătorii ascultă ba într-o parte, ba din alta. Am văzut de la meciul cu Botoşani că FCSB s-a târât, nu ştiu ce meci a văzut azi Charalambous, ce ocazii a avut FCSB? Fiecare joacă cu ce aude de la unul şi de la altul...”

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: Târnovanu - Al. Pantea (V. Creţu 56), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă (Miculescu 84), Compagno (D. Rotariu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90), Al. Albu, Papeau (Onea 80) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ioniţă II (Kait 75). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

 

Afla mai multe despre: rapidfcsbbasarab pandurubecali 

viewscnt
Articole similare