Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se vede foarte mult mâna lui Rednic, s-a schimbat tot!". Dumitru Dragomir, după Dinamo - Rapid 1-1 | EXCLUSIV

"Se vede foarte mult mâna lui Rednic, s-a schimbat tot!". Dumitru Dragomir, după Dinamo - Rapid 1-1 | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dumitru Dragomir (73 de ani) s-a uitat la Dinamo - Rapid 1-1 şi a vorbit pentru Telekom Sport după partidă. "Corleone" e de părere că deja a început să se vadă mâna lui Mircea Rednic (59 de ani), antrenorul revenit în Ştefan cel Mare pentru a redresa corabia "câinilor".

"Se vede foarte mult mâna lui Rednic, s-a schimbat tot!". Dumitru Dragomir, după Dinamo - Rapid 1-1

Dinamo a făcut doar egal cu Rapid, scor 1-1 în Ştefan cel Mare, după două goluri frumoase. Gabi Torje şi Nicolae Carnat au marcat. Contactat de telekomsport.ro, Dumitru Dragomir a spus că s-a uitat la meci şi a observat cum deja se vede mâna cu care Mircea renid lucrează la "câini".

"Puriul" a schimbat deja totul la echipă, crede Dragomir, care susţine că Rednic a adus mai multe disciplină în joc: "Un meci bun pentru Dinamo. Se vede foarte mult mâna lui Rednic, s-a schimbat totul acolo. În primul rând, disciplina în joc şi asta contează foarte mult. Faptul că nu a fost o victorie a lui Dinamo a ţinut de noroc", a spus Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Ce spune Dragomir despre vaccinare

În afara meciului dintre Dinamo şi Rapid, Dumitru Dragomir a vorbit şi despre vaccinare, un subiect care crează controverse până şi între oamenii de fotbal din România. Fostul şef al LPF e de părere că toată lumea ar trebui să se vaccineze pentru a scăpa de virus, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 de două ori.

"Cei care susţin nevaccinarea sunt nişte idioţi, nişte cretini, nişte imbecili. Nu este normal să se întâmple acest lucru, iar oamenii nu trebuie să asculte de ei, ci de cei specializaţi, mă refer aici la medici. Eu unul am făcut COVID-ul de două ori, am vaccinul făcut şi voi face şi a treia doză. Îi sfătuiesc pe toţi să se vaccineze, pentru că doar aşa putem scăpa de acest virus", a mai spus Dragomir.

Dinamo - Rapid 1-1, în Liga 1

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1.

1-0, min. 55: Torje a înscris cu un şut puternic la colţul scurt, din apropiere de marginea careului, după o pasă de la Sorescu.

1-1, min. 90+1: Carnat a egalat cu un şut la vinclu, din afara careului.

În minutul 36, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă lui Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. Fotbalistul a fost urcat în ambulanţă cu o mască de oxigen pe faţă, în aplauzele spectatorilor. Jocul a fost întrerupt aproximativ 4 minute. În locul lui Răuţă a intrat Cosmin Matei.

FC Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu (Ehmann ’63), Răuţă (Matei ‘40), Espinosa (Filip ’63) – Torje, Ivanovski, Măgureanu (Vestenicky ’74). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea (Alami ’61), D. Grigore, Belu Iordache – Crepulja (Marzouk ’81), Albu – Stahl (Ilie ’61), Sefer (Carnat ’71), Hlistei – Bălan (Ioniţă ’81). Antrenor: Adrian Matei.

Cartonaşe galbene: Radu ’55, Sorescu ’78, Matei ‘85 / D. Grigore ’13, Belu ‘46

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Ciprian Florin Danşa – Rareş George Vidican

Observatori: Mircea Călin, Alexandru Deaconu

FC Rapid ocupă locul 6 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 8 puncte.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdinamorapidvaccinareliga 1 

viewscnt
Articole similare