Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se vede munca depusă de Mutu! "Dacă era 5-1, nu se supăra nimeni!" Singura nemulţumire: "Probabil n-au fost obişnuiţi"

Se vede munca depusă de Mutu! "Dacă era 5-1, nu se supăra nimeni!" Singura nemulţumire: "Probabil n-au fost obişnuiţi"

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul echipei FC Voluntari, Adrian Mutu, a urmărit victoria cu Poli Timişoara, scor 3-2, din tribune şi s-a declarat, în mare parte, mulţumit de evoluţia formaţiei sale. El a precizat că golurile înscrise de ilfoveni au venit ca urmare a antrenamentelor tactice.

"Ce încerc eu să lucrez, de fapt, e la mentalitatea băieţilor, pentru că vreau un joc de angajament total, vreau agresivitate foarte mare, presiune pe fiecare purtător de balon, iar băieţii probabil n-au fost obişnuiţi. Dar, încet-încet, mă bucură faptul că învaţă, sunt implicaţi, iar astăzi am dat nişte goluri lucrate la antrenament. Plecările astea în adâncime nu sunt aşa, la întâmplare. Sunt lucruri care mă mulţumesc. E o victorie aparent grea, dar eu cred că dacă era 5-1, nimeni nu se supăra", a spus Mutu, la Telekom Sport.

Fostul internaţional a avut şi o nemulţumire: "Mă nemulţumeşte doar relaxarea după eliminarea lui Şeroni. În loc să ne concentrăm mai mult, pentru că aveam un om în plus, ne-am grăbit în anumite momente. Aceste lucruri le vom pune la punct. Mi-aş fi dorit să sufăr acolo lângă ei, pentru că aşa e normal. Când mă văd pe mine, sunt mai în siguranţă. Dar, asta este, respect decizia!", a adăugat Mutu.

Adrian Mutu a vorbit şi despre întâlnirea cu bunul său prieten Adrian Neaga, căruia îi prevede un viitor frumos în noua carieră: "Mă bucur că am câştigat, dar îmi pare rău că l-am învins (n.r. - pe Neaga). Îi urez baftă şi eu cred că e un antrenor care are viitor. Dacă băieţii îl vor asculta, probabil se vor salva".

Formaţia FC Voluntari a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Afla mai multe despre: mutuvoluntarivictorie 

viewscnt
Articole similare