Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se vinde Dinamo? Primele reacţii oficiale: "Există pornită o procedură pentru preluarea pachetului majoritar al clubului!"

Se vinde Dinamo? Primele reacţii oficiale: "Există pornită o procedură pentru preluarea pachetului majoritar al clubului!"

Dinamo București

Comentarii

Omul de afaceri Adrian Thiess este implicat în procesul de vânzarea la pachetului majoritar al clubului Dinamo. Interesată ar fi o firmă extrem de bine cotată din Marea Britanie.

"Există pornită o procedură pentru preluarea pachetului majoritar al clubului Dinamo Bucureşti, dar această operaţiune e una de durată, cu multe acte, documente, consultări, audit, avocaţi, şi-aşa mai departe. Nu se vinde un club de azi pe mâine, iar în cazul de faţă procedura poate dura câteva luni. Pentru că au pornit discuţiile firma interesată de preluarea pachetului majoritar a angajat în acest sens una dintre cele mai bune case de avocatură din România, dar procesul de preluare nu este unul simplu.

Există clauze clare de confidenţialitate, există un non disclosure agreement semnat, nu pot să dau niciun fel de detaliu suplimentar. Repet, singurul meu rol în această discuţie este doar de consultant! Nu cumpăr şi nici nu vând eu ceva! Sunt prea multe speculaţii despre rolul meu în această chestiune care chiar nu-şi au rostul în momentul de faţă", spune Thiess pentru Gazetă.

Afla mai multe despre: dinamovanzarebanimarea britanieliga 1ionut negoita 

viewscnt
Articole similare