Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se vorbeşte de el". Cine va fi noul selecţioner al naţionalei României după refuzul lui Dan Petrescu | EXCLUSIV

"Se vorbeşte de el". Cine va fi noul selecţioner al naţionalei României după refuzul lui Dan Petrescu | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Dănuţ Lupu (54 de ani) a vorbit pentru telekomsport.ro despre viitorul selecţioner al României şi a spus că toate discuţiile duc spre Adrian Mutu (41 de ani), fostul selecţioner al României U21. Lupu a spus că Mutu nu e "material" de selecţioner, dar că îl va susţine dacă el va fi alesul FRF.

"Se vorbeşte de el". Cine va fi noul selecţionerul naţionalei României după refuzul lui Dan Petrescu | EXCLUSIV

Dan Petrescu a refuzat postul de selecţioner şi al treilea nume important care spune "nu" federaţiei, după Hagi şi Răzvan Lucescu. Acum, FRF trebuie să-şi mute privirea în altă parte şi toate zvonurile duc către varianta Adrian Mutu. "Briliantul", fost selecţioner la U21, ar fi alesul lui Burleanu şi Stoichiţă.

Contactat de telekomsport.ro, Dănuţ Lupu e de părere că Mutu nu e potrivit pentru a fi selecţioner în momentul de faţă, dar dacă acesta va fi ales în cele din urmă, atunci îl va susţine. "La echipa naţională se vorbeşte de Mutu că ar putea prelua. Am tot respectul pentru Adi, dar nu e de echipa naţională, din punctul meu de vedere. Când un antrenor e dat afară de la echipă de club şi tu îl iei la naţională, despre ce vorbim? Însă dacă va fi numit eu o să-l susţin", a spus Dănuţ Lupu pentru telekomsport.ro.

Dragomir: "Mâine se anunţă sigur selecţionerul. Nu va fi o surpriză!"

Nelu Varga, patronul CFR-ului, a anunţat că Dan Petrescu nu va pleca din Gruia la echipa naţională. În acest context, FRF trebuie să caute altă variantă de selecţioner, iar Dumitru Dragomir a vorbit pentru telekomsport.ro şi a spus că are informaţii că mâine, miercuri, 22 decembrie, va fi anunţat numele noului selecţioner. "Oracolul de la Bălceşti" a spus că numele ales de şefii de la Casa Fotbalului nu va fi o surpriză pentru nimeni: "Mâine sigur se va anunţa selecţionerul. Nu pot să vă dau nume, dar nu va fi o surpriză. Va fi un antrenor la care se aşteaptă toată lumea, după refuzul lui Dan Petrescu", a spus Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: danut lupuadrian mutuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare