Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară de coşmar pentru Manchester United pe Old Trafford. ”Diavolii roşii” au suferit un eşec istoric în faţa lui Tottenham

Seară de coşmar pentru Manchester United pe Old Trafford. ”Diavolii roşii” au suferit un eşec istoric în faţa lui Tottenham
Comentarii

Tottenham s-a distrat, în etapa a patra din Premier League, pe terenul lui Manchester United.

Spurs s-a impus cu un scor de tenis, 1-6, într-un meci al cărui început nu a anunţat dezastrul ce urma să se petreacă pentru elevii lui Ole Gunnar Solskjaer.

În minutul doi, Bruno Fernandes a deschis scorul pentru Manchester United din lovitură de pedeapsă. Ndombele şi Son, în minutele 4 şi 7, au întors spectaculos scorul pentru trupa pregătită de Jose Mourinho.

Cartonaşul roşu încasat de Martial, în minutul 28, a fost evenimentul care a precedat dezastrul pentru United. Kane (30') şi Son (37') au stabilit scorul pauzei, 1-4 pentru Tottenham. Aurier (51') şi Kane (79', pen.) au punctat în a doua repriză şi au majorat diferenţa dintre cele două echipe la 1-6, scorul final al partidei.

După acest meci, Tottenham se află pe locul 5 cu şapte puncte strânse în patru etape. Manchester United ocupă o ruşinoasă poziţie 16, cu doar trei puncte adunate din trei meciuri disputate.

Este pentru a doua oară în istoria lui Manchester United când încasează şase goluri pe teren propriu, în Premier League. Precedenta înfrângere usturătoare de proporţii asemănătoare s-a produs, în 2011, contra rivalilor de la Mancheter City. Atunci, scorul a fost tot 1-6.

Totodată, Harry Kane a reuşit un record personal duminică seară. Atacantul englez are o eficienţă incredibilă în primele patru etape ale Premier League, fiind implicat în 9 reuşite ale echipei sale (trei goluri şi şase pase de gol). Doar Thierry Henry, în sezonul 2004/05 când evolua pentru Arsenal, a reuşit să ia parte direct în mai multe acţiuni finalizate cu gol (10).

 

Afla mai multe despre: manchester unitedold traffordtottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare