Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară de gală în NBA. Liderii celor două conferinţe au făcut show, LeBron şi Giannis au furat atenţia înainte de confruntarea din All Star Game

Seară de gală în NBA. Liderii celor două conferinţe au făcut show, LeBron şi Giannis au furat atenţia înainte de confruntarea din All Star Game

Baschet

Comentarii

Cel mai spectaculos baschet de pe planetă, NBA, a programat marţi seară patru partide. Toată atenţia a fost îndreptată spre liderii celor două conferinţe, LA Lakers şi Milwaukee Bucks, respectiv spre căpitanii celor două echipe care se vor înfrunta în All Star Game, Le Bron James şi Giannis Antetokoumpo.

La nouă zile după moartea lui Kobe Bryant, LA Lakers a avut în sfârşit o seară care s-a simţit aproape de normalitate. Californienii şi-au extins supremaţia în Vest, după ce au învins-o cu 129-102 pe San Antonio Spurs. LeBron James a fost eroul serii într-o adevărată confruntare a aruncărilor de la 3 puncte. În ultimul sfert, James a reuşit cinci la rând în decurs de trei minute şi i-a asigurat o victorie lejeră lui Lakers.

"Regele" a încheiat seara cu 36 de puncte, 6 recuperări şi 9 assisturi, iar Lakers are acum trei victorii în plus faţă de principalele urmăritoare din Vest, Clippers şi Nuggets.

Denver a bifat a 35-a victorie a sezonului, reuşind scorul serii în confruntarea cu Portland Trail Blazzers. Cu Jokic principal marcator, Nuggets s-a impus cu 127-99.

Cele mai multe puncte în seara de NBA le-a reuşit James Harden, care a marcat 40 în victoria lui Houston Rockets cu 125-110 în faţa lui Charlotte Hornets. Houston a bifat astfel a treia victorie consecutivă şi a urcat pe locul 5 în Conferinţa de Vest. 

Miwaukee Bucks şi-a mărit avansul din fruntea Conferinţei de Est, după ce a bifat marţi seară a 43-a victorie a sezonului. La New Orleans, echipa lui Giannis Antetokoumpo a fost condusă până la pauza mare. Grecul a răspuns însă în forţă şi a încheiat meciul cu 34 de puncte, 17 recuperări şi 6 assisturi. După un al patrulea sfert în care a marcat 42 de puncte, Bucks s-a impus cu 120-102 şi şi-a asigurat a 11-a victorie din ultimele 12 partide.

Afla mai multe despre: nbabaschetvideolebron jamesgiannis antetokoumpola lakers 

viewscnt
Articole similare