Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară decisivă în NBA. Ultimele două finaliste de Conferinţă se decid în direct la Telekom Sport. Programul transmisiunilor

Seară decisivă în NBA. Ultimele două finaliste de Conferinţă se decid în direct la Telekom Sport. Programul transmisiunilor

NBA

Comentarii

Cel mai spectaculos baschet de pe planetă, NBA, îşi decide în această seară ultimele două finaliste de Conferinţă. Ambele dueluri vor fi în direct pe programele Telekom Sport.

Seara de NBA va fi deschisă de înfruntarea dintre Denver Nuggets şi Portland Trail Blazzers, de la ora 22.30, în direct pe Telekom Sport 2. Scorul la general este în acest moment 3-3, iar învingătoarea meciului de diseară va merge în finala cu Golden State Warriors.

Până la duelul din semifinalele Conferinţei de Est, Denver şi Portland se înfruntaseră  de patru ori în sezonul regulat. Statistica era net favorabilă lui Nuggets, care câştigase trei dintre aceste dueluri. Singurul succes al lui Portland a venit pe teren propriu.

Al doilea meci al serii le aduce faţă în faţă pe Toronto Raptors şi pe Philadelphia 76ers, care vor disputa meciul decisiv pentru calificarea în finala Conferinţei de Est. Acolo aşteaptă deja Milwaukee Bucks. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 2:00.

În sezonul regulat, cele două s-au înfruntat de patru ori, iar Raptors s-a impus în trei rânduri.

Afla mai multe despre: nbafinalaconferinta de estconferinta de vesttransmisiuni 

viewscnt
Articole similare