Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară magică pentru Warriors! Golden State s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv în finala NBA

Seară magică pentru Warriors! Golden State s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv în finala NBA

NBA

Comentarii

Golden State Warriors s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv în finala NBA, după ce s-a impus cu 119-117 în faţa lui Portland Trail Blazzars, în meciul patru al finalei Conferinţei de Vest.

Ajutată de fani, Trail Blazzers a dat impresia că poate să prelungească suspansul finalei din Conferinţa de Vest. A dominat sfertul al doilea şi al treilea şi, în ciuda unui ultim sfert mai neconvingător, a reuşit să împingă meciul în prelungiri.Aici, Golden State s-a impus la două puncte diferenţă şi şi-a programat a cincea finală consecutivă în NBA. Echipa lui Curry şi Durant a devenit astfel doar a doua echipă din istorie care reuşeşte acest lucru, după cea a lui Boston Celtics din anii 60.

Curry a fost din nou omul meciului pentru californieni, cu 37 de puncte, 11 assisturi şi 13 recuperări, în timp ce Draymond Green a venit şi el cu un triple-double: 18 puncte, 11 assisturi şi 14 recuperări. 

În finală, Golden State va lupta să îşi treacă în palmares al treilea titlu consecutiv în NBA, al patrulea din ultimii cinci ani şi al şaptelea din istorie. Pentru prima dată în ultimii cinci ani, adversară nu îi va fi Cleveland Cavaliers, ci învingătoarea dintre Milwaukee Bucks sau Toronto Raptors, care se înfruntă în finala Conferinţei de Est. Milwaukee conduce cu 2-1 la general, înaintea meciului patru, programat în Canada.

Afla mai multe despre: nbagolden stateportland trail blazzersfinala 

viewscnt
Articole similare