Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară neagră pentru români în preliminariile Ligii Campionilor. Stanciu, Hagi şi Niţă, eliminaţi. Calificare cu emoţii pentru Rotariu

Seară neagră pentru români în preliminariile Ligii Campionilor. Stanciu, Hagi şi Niţă, eliminaţi. Calificare cu emoţii pentru Rotariu
Comentarii

Ianis Hagi (Rangers), Florin Niţă (Sparta Praga) şi Nicolae Stanciu (Slavia Praga) au fost eliminaţi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În schimb, Ludogoreţ, echipa la care evoluează Dorin Rotariu şi Claudiu Keşeru, s-a calificat în play-off-ul competiţiei.

Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 2-1 (0-1), de Malmo, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Suediei merge în play-off, după ce a câştigat şi meciul tur, tot cu 2-1.

Gazdele au deschis scorul, în minutul 19, prin Morelos, apoi au avut superioritate numerică, după eliminarea lui Bonke, în minutul 45+1, pentru două cartonaşe galbene.

Chiar şi în aceste condiţii, oaspeţii au marcat de două ori, prin croatul Antonio-Mirko Ciolac, în minutele 53 şi 58. Ianis Hagi a intrat în minutul 70, în locul lui Arfield.

Ludogoreţ - Olympiacos Pireu, scor 2-2 (0-1), 4-1 la lovituri de departajare, în tur 1-1.

Au marcat: Semedo '49 (a), Sotiriou '57 (p) / M'Vila '31, El Arabi '38.

- Valbuena şi Koka de la oaspeţi au ratat la loviturile de departajare.

- în minutul 86, Ousseynou Ba (Olympiacos) a fost eliminat.

- la gazde, Claudiu Keşeru nu a fost în lot, iar Dorin Rotariu a intrat în minutul 94, în locul lui Josue Sa.

Şahtior Doneţk a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), pe Genk, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Ucrainenii s-au calificat în play-off, după ce s-au impus şi în tur, tot cu 2-1, unde vor lupta pentru un loc în grupe cu AS Monaco.

Au marcat: Traore '27, Marcos Antonio '76 / Dessers '90.

Monegascii au ajuns în play-off, după 3-1 (0-0), cu Sparta Praga. În tur, echipa din Principat a câştigat cu 2-0, iar în ambele partide, Florin Niţă a fost integralist pentru cehi.

În aceeaşi fază a competiţiei, PSV s-a impus, în deplasare, cu 1-0 (0-0), în meciul cu la Midtjylland, prin golul marcat de Bruma, în minutul 90+3.

Olandezii merg în play-off, după ce au câştigat şi meciul tur, cu 3-0, fază în care o vor întâlni pe Benfica.

Play-off Champions League

Traseul campioanelor

  • RB Salzburg (Austria) - Brondby (Danemarca);
  • Young Boys (Elveţia) - Ferencvaros (Ungaria);
  • Malmo (Suedia) - Ludogoreţ (Bulgaria);
  • Şeriff Tiraspol (Republica Moldova) - Dinamo Zagreb (Croaţia);

Traseul echipelor care nu sunt campioane

  • Monaco (Franţa) - Şahtior Doneţk (Ucraina);
  • Benfica (Portugalia) - PSV (Olanda)

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare