Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară nebună în Premier League, cu 17 goluri. Chelsea, doar egal cu Southampton. Man United, victorie în deplasare

Seară nebună în Premier League, cu 17 goluri. Chelsea, doar egal cu Southampton. Man United, victorie în deplasare galerie foto

Premier League

Comentarii

A fost o seară plină cu goluri în prima etapă din noul an, din Premier League. În cele mai importante meciuri ale serii, Manchester United a câştigat în deplasare, iar Chelsea a terminat doar la egalitate pe teren propriu.

Chelsea a făcut doar 0-0 cu Southampton şi rămâne pe locul patru în Premier League. În alte partide începute la ora 21:45, Crystal Palace a învins în deplasare pe Wolves, 2-0, datorită golurilor marcate de Ayew şi Milivojevic, Burnley a învins-o în deplasare pe Huddersfield, 2-1, într-o partidă în care ambele echipe au avut un jucător eliminat, iar Brighton, echipa lui Florin Andone, a terminat la egalitate, 2-2, cu West Ham, după ce în prealabil a condus cu 2-0. Londonezii au revenit prin "dubla" marcată de Arnautovic, iar Andone a intrat în minutul 82, fără vreo performanţă notabilă. 

În meciurile de la ora 22, Bournemouth a încheiat spectaculos, la egalitate, 3-3, cu Watford. Patru dintre reuşite au fost înscrie într-o perioadă de doar şase minute, între minutul 34 şi 40. În cel mai important meci al serii, Manchester United a bifat a patra victorie consecutivă cu Ole Gunnar Solskjaer pe bancă, 2-0, în deplasarea de la Newcastle. Golurile "diavolilor" au fost înscrise de Lukaku şi Rashford. 

Ultimul meci din etapa a 21-a este derby-ul Manchester City - Liverpool, joi, de la ora 22:00. 

CLASAMENTUL DIN PREMIER LEAGUE

Afla mai multe despre: manchester unitedchelseapremier leagueflorin andone 

viewscnt
Articole similare