Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară parţial tristă pentru românii din Europa League! Ce au făcut în etapa a 2-a din grupe. Victorie pentru Ludogoreţ, Rotariu a jucat tot meciul

Seară parţial tristă pentru românii din Europa League! Ce au făcut în etapa a 2-a din grupe. Victorie pentru Ludogoreţ, Rotariu a jucat tot meciul
Comentarii

Etapa a doua din grupele UEFA Europa League a fost una mai multă amară decât fericită pentru românii prezenţi în a doua competiţie ca importanţă din Europa.

Dorin Rotariu a fost titular tot meciul în Astana - Partizan Belgrad, dar nu a reuşit să aibă un impact asupra partidei şi Astana a cedat, 1-2 şi nu are niciun punct după primele două etape. 

Golgheterul competiţiei după prima etapă, Claudiu Keşeru, a fost titular în Ferencvaros - Ludogoreţ 0-3, dar nu a mai reuşit să marcheze. Dragoş Grigore, titular, a fost eliminat în minutul 43. Cosmin Moţi a jucat în a doua repriză, fiind introdus la pauză. Bulgarii au punctaj maxim într-o grupă cu Espanyol, Ferencvaros şi ŢSKA Moscova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WeARELudogorets #uel

A post shared by PFC Ludogorets 1945 (@pfcludogorets1945) on

În aceeaşi grupă cu CFR Cluj, Lazio a învins 2-1, pe teren propriu, Rennes. Ştefan Radu nu a fost în lot, fiind menajat pentru partidele din campionat. Denis Drăguş nu a fost nici măcar lot în Standard Liege, în umilinţa de pe Emirates, 0-4 cu Arsenal. 

Selecţionerul Cosmin Contra va anunţa vineri lista completă a jucătorilor chemaţi la echipa naţională pentru meciurile cu Norvegia şi Insulele Feroe. 

Afla mai multe despre: ludogoretsastanalaziostandard liege 

viewscnt
Articole similare