Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară productivă pentru câţiva dintre stranierii care au jucat în Europa League. Cine s-a calificat şi cine a fost eliminat

Seară productivă pentru câţiva dintre stranierii care au jucat în Europa League. Cine s-a calificat şi cine a fost eliminat

UEFA Europa League

Comentarii

Pe lângă FCSB, U Craiova şi FC Botoşani, în primul tur preliminar din Europa League au fost angrenaţi şi alţi fotbalişti români. Doi dintre aceştia au fost mai norocoşi şi s-au calificat în faza următoare.

Adrian Rus şi MOL Fehervar vor juca şi în turul doi preliminar al Europa League. Cu fundaşul român integralist, magharii s-au calificat cu emoţii în faza următoare. MOL a fost egala lui Bohemians timp de 120 de minute, scor 1-1, dar gazdele s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-2.

În runda următoare va evolua şi Liviu Antal. Fotbalistul lui Zalgiris a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în victoria echipei sale cu Paide, scor 2-0.

Nu la fel de norocoşi au fost şi cei doi fotbalişti români de la Cracovia. Internaţionalul Sergiu Hanca şi Cornel Râpă au fost integralişti în înfrângerea cu Malmo, scor 0-2. La polonezi a evoluat şi Rivaldinho.

Din Europa League au fost eliminaţi şi Alexandru Băluţă, Nandor Tamaş şi Marius Corbu. Echipa celor trei români, Akademia Puşkaş a fost învinsă la scor de neprezentare de Hammarby.

 

Afla mai multe despre: europa leagueromania 

viewscnt
Articole similare