Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seattle Storm nu vrea la Casa Albă, după câştigarea WNBA. Sue Bird: “Sunt sigură că preşedintele va zice că oricum nu suntem invitate”

Seattle Storm nu vrea la Casa Albă, după câştigarea WNBA. Sue Bird: “Sunt sigură că preşedintele va zice că oricum nu suntem invitate”

Baschet

Comentarii

Componentele campioanei SUA la baschet feminin (WNBA), Seattle Storm, nu doresc să meargă la Casa Albă pentru tradiţionala vizită a campionilor, astfel că nu aşteaptă o invitaţie în acest sens, iar dacă vor primi una, o vor refuza, relatează Reuters.

În 2017, echipa care a câştigat WNBA, Minnessota Lynx, nu a primit invitaţie la Casa Albă.

“În acest moment, nici măcar nu este nevoie să discutăm. Am văzut ce s-a întâmplat cu Minnesota, care nu a fost invitată. Toată lumea ştia, după tot ce a fost cu Steph Curry şi LeBron pe reţelele de socializare. Am fost atenţi cu toţii şi am urmărit. Sunt sigură că preşedintele va zice că oricum nu suntem invitate”, a declarat Sue Bird, componentă a campioanei din 2018.

În 2017, Donald Trump a retras invitaţia lui Stephen Curry (Golden State Warriors) la Casa Albă, după ce acesta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de administraţia Trump.

De asemenea, Trump a anulat o vizită la Casa Albă planificată a echipei Philadelphia Eagles, după ce aceasta a câştigat Super Bowl în februarie.

Sue Bird a vizitat Casa Albă în 2010, cu Seattle Storm, şi în 2002, cu Connecticut, atunci după câştigarea campionatului NCAA.

“Am avut norocul să merg la Casa Albă, este emoţionant. Îmi amintesc când am intrat în încăpere pentru a-l întâlni pe preşedintele Obama şi atmosfera de atunci. Acum nu mai este aşa. Nu mai este emoţionant. Nimeni nu mai vrea să meargă. S-a schimbat situaţia total. Şi este dezamăgitor, pentru că înainte era ceva aşteptat cu nerăbdare de majoritatea sportivilor”.

Afla mai multe despre: seattle storm 

viewscnt
Articole similare