Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sebastian Colţescu, ironizat de MM Stoica după prestaţia din meciul Chindia - Sepsi: ”Dacă nu ar fi careuri, ar fi top trei în lume” | EXCLUSIV

Sebastian Colţescu, ironizat de MM Stoica după prestaţia din meciul Chindia - Sepsi: ”Dacă nu ar fi careuri, ar fi top trei în lume” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Branislav Ninaj ”l-a făcut K.O.” pe Paul Iacob în careul lui Sepsi, la un corner, cu o lovitură de cot, însă Sebastian Colţescu nu a acordat penalty.

Un nou meci în România, o nouă greşeală de arbitraj. Fie că vorbim de Liga 1 sau de cupă, centralii şi asistenţii lor au făcut praf câteva meciuri în ultima vreme, iar Chindia - Sepsi poate fi adăugat pe acea listă.

Deşi a reuşit să ţină meciul relativ în frâu, Sebastian Colţescu a făcut o greşeală impardonabilă la un corner al Chindiei.

Branislav Ninaj a sărit la cap cu Paul Iacob şi i-a aplicat un cot în figură fundaşului târgoviştean, care l-a lăsat lat pe pământ, cu faţa umflată.

Colţescu, aflat aproape de fază, nu a acordat nimic, nici măcar după ce i-a văzut figura căpitanului Chindiei. Cu scorul deja 2-0 pentru Sepsi, este posibil ca greşeala să nu fi fost decisivă, dar o eroare rămâne o eroare.

După meci, expertul Telekom Sport MM Stoica a afirmat că a fost penalty clar şi l-a luat peste picior pe Colţescu, glumind, din nou, că ar fi nevoie de un televizor pe margine până vine VAR.

Sebastian Colţescu, ironizat de MM Stoica după prestaţia din meciul Chindia - Sepsi

E foarte clar, în momentul în care ridici mâna la nivelul feţei adversarului, e galben. Faultul e indiscutabil, aici nu discutăm dacă a fost sau nu fault.

El nu a dus mână să îl lovească, să zicem că a deschis aşa puţin ca să sară la cap, că nu poţi să sari cu mâinile pe lângă corp, dar e fault.

Da, e penalty clar şi este imposbil de explicat de ce a ignorat acest fault Sebastian Colţescu. Dacă nu ar fi careuri, Colţescu ar fi top trei în lume.

Un arbitru care acoperă tot terenul, se vede că a fost fotbalist. E excepţional, doar că, din nefericire, când s-a inventat jocul, s-au inventat careurile astea şi acolo intervin probleme.

De aia era bine televizor pe margine. Altceva poţi să faci, faci al cincilea oficial, pe care nu-l ştie nimeni, îl ţii acolo, eventual îi pui şi cagulă, îl laşi cu cască şi pe el, să comunice cu cei patru.

Îl piteşti undeva acolo să se uite la meci şi când e o chestie gravă ca asta să spună <<mai stai puţin... hop, e penalty>>”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sebastian colţescu 

viewscnt
Articole similare