Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sebastian Vettel a fost penalizat şi a plecat de pe ultima poziţie în Marele Premiu al Bahrainului

Sebastian Vettel a fost penalizat şi a plecat de pe ultima poziţie în Marele Premiu al Bahrainului

Formula 1

Comentarii

Germanul Sebastian Vettel (Aston Martin), care a ocupat locul 18 în calificări, a fost penalizat pentru că nu a respectat un steag galben în şedinţa de sâmbătă şi va lua startul de pe locul 20, ultimul, în Marele Premiu al Bahrainului, au anunţat organizatorii, informează lefigaro.fr.

În timp ce steagul galben, sinonim cu pericolul, a fost desfăşurat după o rotire pe pistă a monopostului pilotat de Nikita Mazepin (Haas), în primul viraj, Vettel nu a încetinit, aşa cum cere regulamentul, motiv pentru care a fost sancţionat cu cinci locuri pe grila de start de către comisarii FIA.

"Vettel nu a renunţat la turul său cronometrat”, la sfârşitul primei reprize de calificare, Q1, a precizat FIA, specificând că, la polul opus, Valtteri Bottas (Mercedes), George Russell (Williams) şi Sergio Perez (Red Bull) au respectat semnalizarea.

Fost cvadruplu campion mondial cu Red Bull (2010-2013) şi fost pilot Ferrari (2014-2020), Vettel, 33 de ani, tocmai a schimbat echipa şi dispută primul său Grand Prix cu Aston Martin.

Vezi desfăşurarea cursei din Bahrain AICI

Afla mai multe despre: sebastian vettel 

viewscnt
Articole similare