Experiențe împreună.
You are here:

Sebastien Ogier, câştigător al Raliului Mexicului, una dintre puţinele competiţii care s-a desfăşurat, în contextul pandemiei de coronavirus: Acest raliu nu trebuia să aibă loc

Sebastien Ogier, câştigător al Raliului Mexicului, una dintre puţinele competiţii care s-a desfăşurat, în contextul pandemiei de coronavirus: Acest raliu nu trebuia să aibă loc

Diverse

Comentarii

Pilotul Sebastien Ogier a câştigat, sâmbătă, Raliul Mexicului, una dintre puţinele competiţii sportive care s-a desfăşurat în acest week-end, în contextul pandemiei de coronavirus. Acesta este primul succes al francezului cu noua lui echipă, Toyota, dar al şaselea în Mexic.

Raliul Mexicului, început joi, a fost totuşi afectat de pandemia de coronavirus. Ultimel trei probe speciale, programate duminică, au fost anulate, pentru ca sportivii să se poată întoarce în ţările lor mai repede, înainte ca graniţele unor state să se închidă. Mexicul este în prima fază a răspândirii virusului, cu 41 de cazuri.

"O victorie este o victorie, bineînţeles, dar aceasta este diferită de celelalte. Pentru mine, aceast raliu nu trebuia să se desfăşoare. Îmi pare rău pentru mexicani. Echipa mea a făcut o treabă extraordinară şi le mulţumesc pentru această primă victorie cu ei. Dar nu este cu adevărat momentul să sărbătorim", a declarat Ogier, potrivit lequipe.fr.

În Mexic, Ogier i-a devansat pe campionul mondial Ott Tanak din Estonia (Hyundayi), clasat al doielea, şi pe finlandezul Teemu Suninen (Ford), al treilea.

Pilotul francez a trecut pe primul loc în clasamentul general, cu 62 de puncte, urmat de coechipierul său, galezul Elfyn Evans, 54 de puncte, şi de belgianul Thierry Neuville de la Hyundai, cu 42 de puncte.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe