Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan: "FCSB nu e Steaua Bucureşti". Ce mesaj au primit suporterii "militarilor"

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan: "FCSB nu e Steaua Bucureşti". Ce mesaj au primit suporterii "militarilor"

Fotbal intern

Comentarii

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a fost întrebat, într-un dialog cu microbiştii pe Facebook, despre conflictul despre Steaua Bucureşti şi FCSB, iar oficialul a oferit versiunea sa.

LPF o aşteaptă pe Steaua Bucureşti în Liga 1, întrucât conducătorii fotbalului românesc îşi doresc "branduri" pe prima scenă. De asemenea, Justin Ştefan a avut şi un mesaj pentru suporterii stelişti

Justin Ştefan: "FCSB nu e Steaua Bucureşti"

Oficialul LPF le-a recomandat suporterilor Stelei să urmeze modelul rivalilor de la DDB, care sprijină clubul Dinamo. De asemenea, Justin Ştefan a mai spus că FCSB nu e Steaua Bucureşti:

"Dacă cei de la Steaua ar reuşi să urmeze modelul DDB, lucrurile vor merge mult mai repede şi vor ajunge mai rapid în Liga 1, ceea ce ne dorim cu toţii. Sau poate va exista la un moment dat o împăcare istorică. FCSB nu e Steaua Bucureşti! Marca e la armată. Marca e una, FCSB e alta. Pentru noi e important să avem branduri în fotbalul românesc", a spus Justin Ştefan. 

Bugetul Stelei pentru sezonul 2020-2021, comparaţie cu alte echipe

Bugetul de aproximativ 900.000 de euro, pe care-l are Steaua, nu este însă o noutate pentru nivelul Ligii 3. Anul trecut, tot în Liga 3, FCU Craiova a avut un buget de un milion de euro, cu obiectiv clar promovarea în liga secundă. Performanţă care, de altfel a fost atinsă. 

Însă un astfel de buget este mai degrabă întâlnit la o echipă de mijlocul clasamentului din Liga 1. Prin comparaţie, Petrolul, U Cluj, Rapid sau FCU Craiova - echipe care şi-au stabilit ca obiectiv promovarea în Liga 1 - au bugete de peste două milioane de euro.

Afla mai multe despre: steaua bucurestijustin stefanlpf 

viewscnt
Articole similare