Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretarul General LPF a anunţat când vor primi cluburile din Liga 1 banii din drepturile TV! ”Urmează să se plătească prima tranşă din sezonul următor!” Veşti bune pentru Dinamo

Secretarul General LPF a anunţat când vor primi cluburile din Liga 1 banii din drepturile TV! ”Urmează să se plătească prima tranşă din sezonul următor!” Veşti bune pentru Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Secretarul General LPF, Justin Ştefan, a dezvăluit când vor primi echipele de Liga 1 prima tranşă din banii pentru drepturile TV.

Oficialul LPF a susţinut că plăţile au avut întârzieri, dar a oferit asigurări că problemele au fost rezolvate de către compania care deţine drepturile TV în campionatul românesc. 

Justin Ştefan a dezvăluit că pe 15 iulie, cluburile din Liga 1 vor încasa prima tranşă din drepturile TV pentru sezonul următor. Astfel, Dinamo primeşte o gura de aer după ce a intrat în insolvenţă. Clubul ar putea să înceapă să plătească peste 10 zile, după ce vor intra banii din prima transă a drepturilor TV, o parte din salariile fotbaliştilor şi oamenilor din staff-ul tehnic al echipei din Ştefan cel Mare. 

”Cred că sunt mici blocaje inerente, în contextul în care cei de acolo fac un efort considerabil pentru a susţine plata contractului. Chiar dacă acele întârzieri au existat, ele au fost rezolvate de-a lungul timpului şi nu există blocaje în raporturile contractuale dintre noi şi deţinătorul de drepturi.

Urmează să se plătească prima tranşă din sezonul următor!

Momentan, urmează să se plătească prima tranşă din sezonul următor, undeva la data de 15 iulie şi din informaţiile pe care le avem de la conducerea executivă a EAD, nu sunt probleme”, a spus Justin Ştefan, la ProSport.

Afla mai multe despre: lpf-justin ştefan-liga 1-drepturile tv 

viewscnt
Articole similare