Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secrete din vestiarul Simonei. Cahill: "E greu de descris presiunea sub care s-a aflat Simona Halep în ultimii 4-5 ani"

Secrete din vestiarul Simonei. Cahill: "E greu de descris presiunea sub care s-a aflat Simona Halep în ultimii 4-5 ani"

Simona Halep

Comentarii

Triumful istoric pe care Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) l-a obţinut la Roland Garros 2018 a însemnat enorm pentru România şi sportul ei, iar magnitudinea succesului reiese cel mai bine dintr-o declaraţie dată de curând de Darren Cahill (53 de ani).

După finalele pierdute la Roland Garros 2017 şi Australian Open 2018, Simona a jucat cu o presiune enormă. Ajunsese numărul unu în lume, însă lipsa unui trofeu de Grand Slam din vitrină atârna greu şi aducea, meci după meci, o tensiune în plus. Iar primul care şi-a dat seama că o asemenea performanţă ar "debloca" până şi mentalitatea negativistă a românilor a fost Ion Ţiriac (79 de ani).
 
 "E greu de descris presiunea sub care s-a aflat Simona Halep în ultimii 4-5 ani. Ion Ţiriac m-a luat deoparte de mai multe ori şi mi-a transmis un mesaj clar: 'Uite care-i treaba, Simona trebuie să câştige un Grand Slam. Asta deoarece ţara are nevoie! Avem o cultură negativă în România, nu mai avem fotbal, Simona e cel mai mare star al momentului, aşa că avem nevoie că Simona să câştige un Grand Slam'. Am început să simt şi eu presiunea din acel moment, vă daţi seama ce simţea ea", a dezvăluit antrenorul Simonei, conform Mediafax.

Afla mai multe despre: cahillhaleptiriactenis 

viewscnt
Articole similare