Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretele celui mai profitabil tipster - Specialist PariuriX.com

Secretele celui mai profitabil tipster - Specialist PariuriX.comgalerie foto

Ponturi pariuri

Comentarii

Cum o fi să câştigi 2.000 de euro pe lună de acasă, din pariuri? Nu cred că există cineva pe lumea asta care să spună că ar fi rău. Parcă aud: „vreau şi eu!”, „şi eu!”, „şi eu!”, „şi eu!”... E bine să vrei. Mai rămâne să şi poţi, iar povestea celui mai profitabil tipster de pe site-ul comunităţii pariorilor online din România ne spune că nimic nu e imposibil, dacă îţi doreşti cu adevărat.

 

Se numeşte Tudor Cosma, are 29 de ani şi este broker sportiv, sau, pe înţelesul tuturor, tipster profesionist. Îşi câştigă existenţa sfătuind pe alţii cum să  parieze, iar din comisioane ajunge lunar la suma pe care am luat-o drept reper la începutul acestui articol. Tudor este deţinătorul mai multor recorduri de serii de ponturi câştigătoare date pe PariuriX.com, ajungând până la 16 pariuri cu profit la rând. Un parior ştie ce înseamnă o asemenea serie. E lucru mare să ai 16 bet-uri câştigătoare chiar şi la cote de 1.15.

Secretele lui Tudor Cosma

Care sunt secretele lui Tudor Cosma? Le-am aflat dintr-un interviu pe care l-a acordat tocmai colegilor de la site-ul comunităţii pariorilor online şi le „dau” mai departe, poate reuşeşti să îl imiţi şi să câştigi măcar 1.000 de euro pe lună fără să mai ai niciun program sau vreun şef care să te streseze. Aşadar, iată game plan-ul celui mai profitabil tipster:

1.Obiectivul este de a fi pe un plus solid după 700 de pariuri

„Nu sunt pe plus în fiecare lună şi nici nu am acest obiectiv. 700 de pariuri este eşantionul perfect pentru a vedea randamentul strategiei pe care o aplic”.

2. Răbdarea se construieşte în ani

„Oamenii au mirajul unui câştig imediat şi unui câştig substanţial şi se gândesc doar pe termen scurt. Şi aceasta este una dintre capcanele caselor de pariuri, dorinţa oamenilor de a se îmbogăţi instantaneu şi de a nu gândi strategic”.

3. Pariuri single, pe cote mici

Tudor Cosma pariază bilete single cu cote mici pe „early markets”, adică plasează pariurile imediat după ce sunt afişate cotele pentru respectivul eveniment. Cu cât sunt mizaţi mai mulţi bani pe o opţiune de pariere, cu atât cota pentru acea opţiune scade. Diferenţa de cotă între momentul afişării pe site şi ziua meciului poate din şi de 0.5.

4. Caută value bets

„Încerc să găsesc value bets, cote care în opinia mea sunt mai mari decât realitatea si care, iarăşi subiectiv, consider că vor scădea în ziua următoare”. Pentru a vedea care sunt operatorii care oferă cele mai mari cote, vezi topul caselor de pariuri online legale şi recomandate de specialiştii PariuriX.com în 2018.

5. Atenţie la detalii

„Superficialitatea şi comoditatea sunt cei mai mari duşmani în calea succesului”.

6. Fără sentimente

„Ca parior trebuie să va detaşaţi cât de mult puteţi de emoţii, să priviţi şi succesul, şi eşecul, cu cvasiindiferenţă, ele fiind o parte nelipsită a pariurilor. Trebuie să vă continuaţi impasibili drumul şi să nu vă epuizaţi emoţional sau psihic după orice bet sau bilet, fiindcă apoi pariurile vor deveni un supliciu în care nu veţi putea prospera”.

7. Atenţie la blaturi

„În circuitul ITF, unde premiile sunt foarte mici, de ordinul sutelor de dolari, blaturile sunt destul de frecvente”. Se confirmă acea regulă de aur, că trebuie să cunoşti foarte bine competiţia pe care pariezi.

Tudor Cosma s-a referit la circuitul ITF pentru că este specializat pe ponturi pe tenis, mai precis pe meciuri de tenis din circuitul masculin, un circuit unde apar mai puţine surprize decât în cel feminin. Asta nu înseamnă că principiile după care se ghidează tipsterul nu sunt valabile şi pentru sportul tău preferat, fie că e vorba despre fotbal, baschet, hochei pe gheaţă sau futsal.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare