Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul celui mai scump fundaş din istorie! De ce Van Dijk poartă doar numele "Virgil" pe tricou

Secretul celui mai scump fundaş din istorie! De ce Van Dijk poartă doar numele "Virgil" pe tricou

Premier League

Comentarii

Olandezul Virgil Van Dijk s-a transferat în această iarnă de la Southampton la Liverpool în schimbul a aproape 85 de milioane de euro şi a devenit astfel cel mai scump fundaş din istoria fotbalului.

Stoperul de 26 de ani a debutat cu gol pentru fotmaţia de pe Anfield, reuşind golul victoriei în partida cu Everton, din Cupa Angliei, însă mai are de aşteptat pentru a juca primul meci pentru Liverpool în campionat, fiind în acest moment accidentat.

Fanii englezi au observat în primul meci jucat de Van Dijk pentru Liverpool că olandezul şi-a trecut pe tricoul de joc prenumele - Virgil - şi nu numele, stiuaţie care a stârnit curiozitatea multora.

Misterul a fost elucidat de unchiul fotbalistului, care a precizat că decizia fundaşului are în spate o relaţie rece sau inexistentă cu tatăl său.



"Virgil s-a descurcat uimitor de bine pentru a ajunge la acest nivel, ţinând cont de suişurile şi coborâşurile de care a avut parte în familia sa. Tatăl său s-a despărţit de mama lui, iar cei trei copii, inclusiv Virgil, nu au reuşit să-l ierte pentru asta.

Adevărul este că tatăl său nu a fost prin preajmă timp de mulţi ani importanţi, iar mama lui este adevăratul erou al poveştii"
, a declarat Steven Fo Sieeuw.

În trecut, şi Van Dijk a vorbit despre problemele întâmpinate în trecut, într-un interviu acordat unui jurnalist olandez în 2011. "Am trăit la început cu el (n.r. tatăl său), pentru o vreme, dar am decis să revin la mama. Apoi am rupt orice legătură cu tatăl meu. La început mi-a fost greu, dar nu mai am nevoie de el. Tatăl meu a încercat să mă contacteze, dar nu vreau să-l mai văd!", declara atunci Van Dijk.

Afla mai multe despre: van dijkvirgilliverpooltricoutransfer liverpool 

viewscnt
Articole similare