Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul din spatele revenirii în forţă a Serenei Williams. ”Devii mai bun dacă eşti provocat”

Secretul din spatele revenirii în forţă a Serenei Williams. ”Devii mai bun dacă eşti provocat”

Tenis

Comentarii

Serena Williams, locul 16 WTA, s-a antrenat în această lună cu unii dintre cei mai buni tenismeni din circuit, Stefanos Tsitsipas, Grigor Dimitrov, Frances Tiafoe şi Bernard Tomic, pentru a-şi creşte nivelul de joc, informează New York Times.

"A fost amuzant", s-a mărginit să declare fostul lider WTA, care la Melbourne luptă pentru al XXIV-lea trofeu de grand slam din carieră.

Antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, consideră că este foarte important ca eleva lui să fie împinsă la limită în timpul şedinţelor de pregătire.

"Cred că este foarte important în pregătirea ta să fii provocat. Eu cred că poate deveni mult mai bună decât este în acest moment. Dar nu ai nicio şansă să devii mai bun dacă nu eşti provocat. Ne-am gândit că ar fi o bună idee să facem asta, am încercat o dată şi ne-a plăcut", a spus antrenorul.

Mouratoglou a precizat că prima dată Serena Williams s-a antrenat cu un tenismen, Thanasi Kokkinakis, anul trecut, la academia antrenorului, din Franţa.

Jucătorul australian a povestit că Serena Williams loveşte foarte puternic mingea.

"Este foarte puternciă la minge. Când am crezut că i-am dat nişte lovituri cu care şi tenismenii ar fi avut dificultăţi, ea a returnat foarte bine", a spus Kokkinakis.

Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, va evolua, sâmbătă, în turul al treilea al Australian Open, cu ucraineanca de 18 ani, Daiana Iastremska, locul 57 WTA. În situaţia în care se va califica, americanca ar pute juca în optimi cu Simona Halep.

Afla mai multe despre: teniswtaserena williams 

viewscnt
Articole similare