Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul din spatele rezultatelor lui Bergodi la Craiova: "Cred că asta se vede în jocul nostru"

Secretul din spatele rezultatelor lui Bergodi la Craiova: "Cred că asta se vede în jocul nostru"
Comentarii

Universitatea Craiova continuă lupta pentru titlu, după ce, în etapa trecută, s-a impus chiar pe terenul CFR-ului, scor 3-2, şi a venit la un singur punct în spatele liderului pregătit de Dan Petrescu.

Universitatea Craiova a câştigat toate cele trei meciuri disputate de la reluarea Ligii I, iar acum va juca pe terenul lui Gaz Metan, vineri, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Urmează o partidă foarte importantă pentru noi, trebuie să jucăm la fel de bine ca până acum şi trebuie să mergem la Mediaş pentru a câştiga cele trei puncte. Suporterii şi-au arătat deja iubirea pentru echipă, iar un titlu cu Craiova ar însemna enorm pentru mine, pentru că eu sunt la echipă de foarte mult timp, am fost de la început, de când jucam pe Extensiv, acum jucăm pe un stadion nou şi ar fi ceva de nedescris pentru mine acest titlu.

Toată echipa face faza defensivă şi asta ne ajută şi pe noi, fundaşii. Acum, lucrăm foarte mult tactic cu domnul Bergodi şi cred că asta se vede. Astfel, nu mai apar greşeli individuale, pentru că suntem mult mai uniţi, suntem o echipă mult mai compactă" , a declarat Stephane Acka.

Afla mai multe despre: bergodicraiova 

viewscnt
Articole similare