Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul vedetei TV din cadrul emisiunii sportive a fost descoperit. Cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebră

Secretul vedetei TV din cadrul emisiunii sportive a fost descoperit. Cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebrăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Un conflict a izbucnit în spaţiul public din Spania între Fani, o concurentă din 'La Casa Fuerte', emisiune cu probe sportive, şi mătuşa acesteia, Raquel, care a făcut câteva dezvăluiri.

În cadrul unei emisiuni, Raquel, mătuşa vedetei TV din Spania, a fost pusă să răspundă la o întrebare incomodă. Moderatorul a întrebat-o dacă împreună cu nepoata sa au practicat prostituţia. 

Cu ajutorul testului poligraf, publicul a aflat că Fani a practicat prostituţia. În plus, mătuşa sa a mai spus că vedeta se lăuda cu încasări de 1.000 - 1.500 de euro pe seară. 

De asemenea, lui Raquel i-a fost pusă aceeaşi întrebare şi a negat că s-ar fi ocupat cu prostituţia, iar aparatul poligraf a indicat că spune adevărul. 

Fani, vedeta celebrei emisiuni cu probe sportive din Spania, a devenit o senzaţie în ţară la începutul anului, odată cu prezenţa sa în cadrul emisiunii "Insula Iubirii", când a generat mai multe controverse. 

GALERIE FOTO CU CELEBRA FANI

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fani 

viewscnt
Articole similare