Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secundul lui Fatih Terim l-a lăudat pe Moruţan după ultima victorie a lui Galatasaray! ”L-am cumpărat de bunăvoie. Avem aşteptări mari de la el!”

Secundul lui Fatih Terim l-a lăudat pe Moruţan după ultima victorie a lui Galatasaray! ”L-am cumpărat de bunăvoie. Avem aşteptări mari de la el!”

Stranieri

Comentarii

Necati Ates, antrenorul secund al lui Galatasaray, a declarat că aşteptările de la Olimpiu Moruţan sunt mari în cadrul clubului.

Galatasaray s-a impus cu 2-0 în faţa lui Antalyaspor, iar fostul mijlocaş de la FCSB a fost aruncat în luptă în minutul 74. La finalul meciului, secundul echipei a vorbit despre adaptarea lui Moruţan în Turcia. 

”L-am cumpărat de bunăvoie. Avem aşteptări mari de la el!”

”Moruţan este un jucător bun, tânăr, pe care l-am cumpărat de bunăvoie. Avem aşteptări mari de la el, toată lumea are. Antrenorul nostru îi dă şanse în fiecare meci. Suntem mulţumiţi de el, de toţi jucătorii noştri”, a spus Ates, potrivit Sabah Spor.

În cele 20 de minute pe care le-a petrecut pe teren, Moruţan s-a descurcat bine. Românul a atins mingea de 8 ori, a trimis 5 pase precise şi şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă. Pentru această partidă, Alexandru Cicâldău a fost suspendat şi nu a fost trecut pe foaia de joc. Echipa celor doi români nu mai câştigase în campionat de pe 31 octombrie, de la victoria cu Gaziantep, scor 2-0.

În acest sezon, Olimpiu Moruţan a jucat 21 de meciuri pentru Galatasaray, a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: moruţan-turcia-galatasaray 

viewscnt
Articole similare