Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secundul lui Gerrard încântat de prestaţia lui Ianis Hagi. "A fost nevoie de un pic de magie de la Ianis Hagi"

Secundul lui Gerrard încântat de prestaţia lui Ianis Hagi. "A fost nevoie de un pic de magie de la Ianis Hagi"
Comentarii

Rangers a învins-o pe St. Johnstone cu scor 1-0, iar golul victoriei a fost marcat de Ianis Hagi.

Secundul lui Gerrard încântat de prestaţia lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a şutat incredibil cu piciorul stâng din afara careului şi a adus prin golul său, victoria lui Rangers din partida cu St. Johnstone.

La finalul meciului, Gary McAllister, secundul lui Steven Gerrard, a declarat că se aştepta ca Rangers să fie echipa mai bună şi că va lua cele 3 puncte, dar pentru ca aceştia să reuşească acest lucru a fost nevoie de un gol marca Hagi.

"Cred că în a doua jumătate am arătat un ritm un pic mai bun, dar cred că St. Johnstone a îngreunat meciul. Au fost foarte bine organizaţi.

"Au jucat aşa cum am crezut că o vor face, dar totuşi ne-a fost greu să jucam printre ei. Au fost părţi bune ale jocului în care cred că am arătat controlul.

"Joe Aribo a fost excelent în anumite momente ale partidei, dar cred că a fost nevoie de un pic de magie de la Ianis Hagi pentru a face diferenţa. Am obţinut din nou trei puncte foarte importante", a declarat McAllister pentru site-ul oficial al clubului.

Rangers este pe primul loc în Scoţia şi are 75 de puncte după 27 de partide. Echipa lui Ianis Hagi nu are deloc înfrângeri şi are 67 de goluri marcate şi doar 7 primite în acest sezon. Ocupanta locului 2 este Celtic, care are 25 de meciuri şi doar 52 de puncte.

Afla mai multe despre: ianis hagi steven gerrard rangers 

viewscnt
Articole similare