Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secundul lui Maurizio Sarri s-a întâlnit cu Mourinho după meci. Ce discuţie au avut cei doi după ce au fost aproape să se ia la bătaie

Secundul lui Maurizio Sarri s-a întâlnit cu Mourinho după meci. Ce discuţie au avut cei doi după ce au fost aproape să se ia la bătaie

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a fost din nou în centrul unei scene controversate după ce a sărit să-l bată pe Marco Ianii, unul dintre secunzii lui Maurizio Sarri. S-a întâmplat în finalul meciului Chelsea - Manchester United 2-2, după ce echipa antrenată de Jose Mourinho a fost egalată în prelungiri.

Jose Mourinho a trecut pe lângă o victorie importantă pentru el, contra fostei echipe. Manchester United a condus-o cu 2-1 pe Chelsea până aproape de final, însă Barkley a reuşit să egaleze în minutul 90+6. De bucurie, secundul Marco Ianni s-a dus să sărbătorească în faţa lui Mourinho. Portughezul n-a stat pe gânduri şi a sărit să-l bată.

La conferinţa de presă de după meci, Mourinho spune că atât Marco Ianni, cât şi Maurizio Sarri şi-au cerut scuze pentru acel episod, iar managerul lui Manchester United spune că le-a acceptat:

”Am fost supărat. Nu a fost o bucurie, e vorba despre educaţie proastă. Însă şi eu am făcut greşeli la meciuri şi voi mai face. După meci, a venit la mine pentru a-şi cere scuze şi i le-am acceptat. Maurizio Sarri a văzut. Maurizio mi-a spus că va avea grijă să rezolve problema şi m-a rugat să îi accept scuzele, ceea ce am făcut. Dar a venit şi tânărul la mine să îşi ceară scuze şi i-am spus: "Îţi accept scuzele, pentru că şi eu am făcut greşeli, mai ales când eram de vârsta ta şi am încercat să progresez””, a declarat Jose Mourinho la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: marco iannichelseamanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare