Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secundul lui Neagoe şi-a atacat jucătorii după meciul de la Craiova: ”Am fost fricoşi şi am greşit mult!”

Secundul lui Neagoe şi-a atacat jucătorii după meciul de la Craiova: ”Am fost fricoşi şi am greşit mult!”

Hermannstadt​

Comentarii

CS Universitatea a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Eugen Neagoe nu a stat pe banca tehnică a echipei sale în deplasarea de la Craiova. Secundul său, Eugen Beza a vorbit la finalul meciului despre prestaţia echipei sale şi a acuzat atitudinea elevilor săi. Pentru antrenorul secund al sibienilor, înfrângerea în faţa Craiovei a fost una ruşinoasă:

”Am fost timoraţi, n-am încercat să avem posesie, am încercat să ne organizăm defensiv, dar e foarte greu când joci cu o echipă ca a Craiovei, dacă nu pui probleme pe faza ofensivă, e greu să ţii de rezultat. Am venit să jucăm fotbal, din păcate n-am reuşit. Am fost fricoşi. A fost o înfrângere ruşinoasă, o victorie meritată a Craiovei, chiar dacă a venit după mari greşeli ale noastre” a mărturisit Eugen Beza, după meci.

În urma acestui rezulat, Hermannstadt rămâne pe locul 13, penultimul, retrogradabil, cu 14 puncte, la un punct de Academica Clinceni, de pe locul 12, de baraj.

 

Afla mai multe despre: eugen beza 

viewscnt
Articole similare