Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secundul lui Steven Gerrard l-a tachinat pe Gică Hagi când l-a văzut pe Ibrox: ”Am vorbit cu el înainte de meci”. Cum l-a ”înţepat” pe ”Rege” :)

Secundul lui Steven Gerrard l-a tachinat pe Gică Hagi când l-a văzut pe Ibrox: ”Am vorbit cu el înainte de meci”. Cum l-a ”înţepat” pe ”Rege” :)

UEFA Europa League

Comentarii

Secundul lui Steven Gerrard l-a tachinat pe Gică Hagi înainte de Glasgow Rangers - Sporting Braga, scor 3-2 şi i-a adus aminte de eşecul României cu 2-1 în faţa Scoţiei, în preliminariile EURO 1992, într-o partidă disputată pe stadionul Hampden, din Glasgow.

Gică Hagi a mers la Glasgow pentru a asista la meciul pe care Ianis urma să-l joace pentru Rangers, contra lui Sporting Braga, din 16-imile Europa League. Ianis nu l-a dezamăgit, a marcat două goluri cu Braga şi a fost omul meciului. Gică Hagi s-a bucurat de o primire călduroasă şi din partea celor de la Glasgow Rangers.

Înainte şi după meciul cu Braga, Gică Hagi s-a întâlnit şi a vorbit atât cu Steven Gerrard, cât şi cu secundul acestuia, Gary McAllister, pe care l-a avut adversar în preliminariile EURO 1992. Fost internaţional scoţian, McAllister a povestit amuzat cum a încercat să-i taie entuziasmul lui Gică Hagi, înainte să intre pe Ibrox.

Fostul mijlocaş din naţionala Scoţiei spune că i-a reamintit în glumă lui Gică Hagi că a plecat învins de la Glasgow, pe 12 septembrie 1990, în preliminariile EURO 1992. Atunci, Scoţia s-a impus cu 2-1 în faţa României, într-un meci în care şi McAllister, şi Hagi au fost titulari. România a terminat atunci grupe pe locul 3, după Scoţia şi Elveţia şi a ratat calificarea la EURO. Revenind la un ton serios, McAllister spune că Gică Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători împotriva căruia a evoluat:



”Am vorbit cu Gheorghe (n.r. Hagi) înainte şi după meci. A trebuit să-i amintesc că i-am bătut cu 2-1 pe Hampden, doar ca să nu se mândrească pe Ibrox ca şi cum ar fi cel mai important de acolo. Trebuie să spun că a fost unul dintre jucătorii mei preferaţi şi nu spun asta doar pentru că l-am transferat pe fiul său. Hagi a fost atunci unul dintre cei mai buni jucători în faţa căruia am jucat”, a declarat Gary McAllister, citat de Daily Record.

Gică Hagi este mulţumit de transferul lui Ianis la Glasgow Rangers

Gary McAllister susţine că Gică Hagi i-a mărturisit că este foarte mulţumit de faptul că Ianis s-a transferat la Glasgow Rangers. Cel mai mare fotbalist români i-a transmis lui McAllister că Rangers îi oferă lui Ianis toate condiţiile pentru a putea ajunge un mare jucător: ”Este într-adevărat mulţumit, pentru că era conştient ce înseamnă Ibrox şi Rangers, dar fiind acolo joi seara i s-a confirmat că fiul său este în locul potrivit pentru dezvoltarea sa”, a mai spus McAllister.

Secundul lui Steven Gerrard spune însă că şi el este încântat de impactul pe care l-a avut Ianis Hagi şi a mărturisit că va fi transferat definitiv de la Genk, dacă va continua pe aceeaşi linie: ”A venit aici, se bucură de fiecare antrenament şi s-a adaptat foarte repede. Are talent, nu există niciun dubiu. Dilema pentru mine este dacă trage cu piciorul drept sau cu cel stâng”, a continuat McAllister.

Afla mai multe despre: gary mcallister 

viewscnt
Articole similare