Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă de urgenţă la Kayserispor! Şefii clubului au luat decizia în privinţa lui Marius Şumudică! Anunţul făcut de turci

Şedinţă de urgenţă la Kayserispor! Şefii clubului au luat decizia în privinţa lui Marius Şumudică! Anunţul făcut de turci

Stranieri

Comentarii

Umilinţa cu Fenerbahce, scor 0-5, a agitat apele la Kayserispor! Şefii clubului au convocat o şedinţă de urgenţă pentru a lua măsuri în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă.

Scaunul lui Marius Şumudică nu este în pericol, antrenorul fiind confirmat în funcţie până la finalul sezonului, dar cinci fotbalişti şi-au semnat sentinţa după evoluţiile dezamăgitoare.

În plus, Kayserispor a decis să-i prelungească înţelegerea pe încă două sezoane lui Şumudică. Există însă o clauză prin care antrenorul poate fi demis dacă nu duce echipa în Europa League.

Presa din Turcia anunţă că, la finalul campionatului, Kayserispor se va despărţi de mai mulţi fotbalişti străini, iar unul dintre cei vizaţi este chiar De Amorim, fotbalist împrumutat de la FCSB. Brazilianului nu i se va activa clauza de cumpărare şi va reveni la vicecampioana României.

Afla mai multe despre: sumudicakayserisporturcia,  

viewscnt
Articole similare