Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă la CFR Cluj cu Şumudică, jucătorii şi conducerea. Antrenorul, iritat la conferinţa de presă: "Mă opresc şi părăsesc sala"

Şedinţă la CFR Cluj cu Şumudică, jucătorii şi conducerea. Antrenorul, iritat la conferinţa de presă: "Mă opresc şi părăsesc sala"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a susţinut o conferinţă de presă în care a clarificat mai multe aspecte de la CFR Cluj. El a recunoscut că a avut loc o şedinţă, s-a arătat iritat de o întrebare şi a afirmat că nu există probleme în cadrul lotului.

Şedinţă la CFR Cluj

Principalul a fost întrebat dacă e adevărat că s-a scandat, la finalul meciului de la Belgrad, să plece Şumudică, în vestiar: "Aş prefera să vorbim despre meciul cu FC Argeş. Mă opresc şi părăsesc sala, dacă puneţi astfel de întrebări. Nu am ce să comentez mai mult decât că a existat o şedinţă cu conducerea clubului, cu mine, cu jucătorii. S-au spus lucrurilor pe nume, continuăm activitatea şi veţi vedea la ora jocului atitudinea jucătorilor", a declarat Şumudică. 

Şumudică, după comunicatul conducerii. "CFR nu are nicio problemă de ordin disciplinar"

Antrenorul a dorit să infirme informaţii apărute în ultimele zile, conform cărora ar exista probleme de ordin disciplinar la echipă. În plus, el a recunoscut că se simte susţinut de conducătorii din Gruia, deşi ştie că rezultatele îl ţin în funcţie. 

"A fost un comunicat al conducerii, care mă bucură. Spune multe despre ce se întâmplă la CFR acum. Vedem în viitor care sunt rezultatele şi ce-şi doresc oamenii din conducere de la mine, ce le pot oferi şi eu. CFR, în afara acestui rezultat negativ de la Belgrad, în campionat am arătat forţă, o echipă bine pregătită. În Europa, suntem echipa cu cele mai multe meciuri jucate, cred. 

Eu mereu am simţit susţinere aici, stau de vorbă cu conducerea. Nu mă îndoiesc de conducere. Pe antrenor îl ţin rezultatele, există un contract semnat. N-am ce să-i reproşez acestui club. Le mulţumesc pentru sprijin. În Turcia am mai avut o perioadă asemănătoare, a ieşit patronul, apoi am continuat luni de zile. Fiecare antrenor e pus la zic când echipa nu are rezultate. 

CFR nu are nicio problemă de ordin disciplinar sau vreo animozitate a lui Şumudică pentru jucători şi nici invers", a adăugat principalul. 

Cum au arătat zilele de după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad

"Nu sunt plăcute zilele care vin după un eşec. S-au pregătit bine jucătorii, sper ca mâine să demonstrăm pe teren forţa CFR-ului şi sp învingem, să menţinem linia şi parcursul din competiţia internă şi să reuşim să facem şase victorii din şase meciuri. Ne dorim revanşa cu cei de la Steaua Roşie apoi şi după jucăm în derby-ul campionatului, cu FCSB. 

Au existat nişte discuţii cu grupul săptămâna asta, eu cred că am pus lucrurile la punct şi acum sunt ferm convins că la Belgrad a fost un accident şi e important ca în cele trei jocuri să demonstrăm că CFR nu traversează o criză", a adăugat Marius Şumudică.

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare