Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă la FRF. Regulamentele se modifică din cauza pandemiei de coronavirus

Şedinţă la FRF. Regulamentele se modifică din cauza pandemiei de coronavirus

FRF

Comentarii

În contextul consecinţelor pandemiei COVID-19, din dorinţa de a relua cât mai curând posibil competiţiile, FRF anunţă că a decis crearea unui grup de lucru pentru a identifica modificările şi completările necesare pentru ROAF şi RSTJF.

Grupul de lucru va fi alcătuit din reprezentaţi ai departamentului juridic FRF, LPF şi AFAN, precum şi cei ai cluburilor de Liga 2, Liga 3, futsal şi fotbal feminin din Comitetul Executiv FRF.

Aceştia vor analiza situaţia şi vor stabili modificările necesare "Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice" şi  "Regulamentului privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal" cu norme aplicabile exclusiv în această situaţie de criză, respectiv finalul sezonului 2019/2020.

FRF doreşte ca reluarea activităţii fotbalistice să se poată face cât mai curând, imediat ce acest lucru va fi posibil, dar pentru asta e nevoie să se clarifice situaţia contractuală a fotbaliştilor. Obiectivul este să se reia competiţiile şi sezonul să se încheie pe teren, chiar dacă acesta va fi prelungit.

Astfel, se doreşte crearea unui concept unitar dedicat disputării meciurilor, cu un număr minim de persoane implicate în organizare şi cu un timp minim de implicare pentru acestea, de la responsabilii pentru buna desfăşurare a meciului, până la reprezentanţii media. De asemenea, se va stabili şi un protocol medical care să fie respectat de toate cluburile angrenate în competiţie.

Afla mai multe despre: frfliga 1roaf 

viewscnt
Articole similare