Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă la nivel înalt pentru susţinerea lui Ceferin în fruntea UEFA | 14 federaţii din sud-estul Europei au fost la Bucureşti

Şedinţă la nivel înalt pentru susţinerea lui Ceferin în fruntea UEFA | 14 federaţii din sud-estul Europei au fost la Bucureşti

Fotbal

Comentarii

Cei 14 reprezentanţi ai federaţiilor şi asociaţiilor de fotbal din estul Europei, întruniţi la Bucureşti, au decis în unanimitate adoptarea unei declaraţii comune de susţinere a candidaturii lui Aleksander Čeferin la alegerile din 2019 pentru preşedinţia UEFA, informează FRF.

 La reuniunea de la Bucureşti au participat preşedinţi şi secretari generali ai federaţiilor şi asociaţiilor din 14 ţări din regiunea sud-est a Europei: Albania, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România, Rusia, Serbia, Slovenia şi Turcia. De asemenea, prezenţi la discuţii au fost şi invitaţi din cadrul UEFA şi Federaţia de Fotbal din Anglia.

“Ne dorim să evităm ca ţările din zonă să râmână simple pepiniere, fără performanţe sportive majore pe termen mediu şi lung. Se urmăreşte o creştere fotbalistică, prin competiţie, care să furnizeze şi performanţe interne, la nivel de cluburi şi de reprezentative”, a explicat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

 Zoran Lakovic, UEFA Head of National Associations Account Manager, a declarat că “principalul ţel al întâlnirii a fost stabilirea unei baze de lucru împreună în zonă, stabilirea unor strategii comune între ţările vecine, ne-am bucurat să descoperim viziunea importantă pe care o are FRF vizavi de dezvoltarea fotbalului”, în vreme ce Greg Clarke, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Anglia a apreciat că “principalul câştig al acestei întâlniri a fost cooperarea, împărtăşirea diferitelor strategii şi ajungerea la un numitor comun”.

Totodată, cei 14 reprezentanţi ai federaţiilor şi asociaţiilor de fotbal au decis în unanimitate adoptarea unei declaraţii comune de susţinere a candidaturii lui Aleksander Čeferin la alegerile din 2019 pentru preşedinţia UEFA.

Afla mai multe despre: uefafrfsedintaintalniredetaliuamanunte 

viewscnt
Articole similare