Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii din DDB, contestaţi de fostul căpitan: ”Nu văd o ieşire în proiectul ăsta. Dacă ei nu înţeleg un lucru, Dinamo o să aibă probleme” | EXCLUSIV

Şefii din DDB, contestaţi de fostul căpitan: ”Nu văd o ieşire în proiectul ăsta. Dacă ei nu înţeleg un lucru, Dinamo o să aibă probleme” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Giani Kiriţă a vorbit despre decăderea lui Dinamo şi problemele clubului din Ştefan cel Mare.

Odată cu înfrângerea în faţa lui FC Botoşani, Dinamo a reuşit să însumeze şase eşecuri consecutive, în care a marcat o singură dată, chiar în faţa moldovenilor, de la punctul cu var. Echipa nu poate ataca, dar nici nu se poate arăta, iar situaţia pare foarte sumbră pentru ”câini”.

Fost căpitan în Ştefan cel Mare, Giani Kiriţă priveşte şi el cu deznădejde situaţia în care a ajuns echipa sa de suflet. Fostul internaţional român a reuncoscut că este întrebat constant cum ar putea fi salvat clubul, de diverşi dinamovişti. Însă, fostul căpitan al echipei nu crede în proiectul şi salvarea formaţiei din Ştefan cel Mare, nu sub forma sa actuală cel puţin.

Şefii din DDB, contestaţi de fostul căpitan

Din păcate lipseşte cam tot de la Dinamo, nu doar dorinţa, lipseşte tot. Este foarte greu, pentru că totul se răsfrânge şi asupra noastră, a jucătorilor care am jucat la Dinamo, am avut performanţe, am câştigat şi noi nişte titluri şi am stat cu oamenii ăia în tribună.

Oamenii mereu ne întreabă, pe unde mă duc, oamenii mereu mă întreabă: 'Giani, ce facem cu Dinamo? Ce se întâmplă?' Ce pot eu să fac? Aş putea să fac şi eu, într-adevăr, dar nu acum, nu în proiectul ăsta, nu văd o ieşire, nu o văd. Nu o văd.

Nu înţeleg că nu e de ajuns să ai doar jucători tineri, ei n-or să înţeleagă. De fapt aş vrea să înţeleagă că fără jucători cu experienţă şi jucători care să ştie ce înseamnă Liga 1, Dinamo o sa aibă probleme mari anul ăsta. Totul se leagă din rău în mai rău.

Dacă îmi spunea cineva, după ce am plecat de la Dinamo, că Dinamo va ajunge în halul ăsta, în care să nu avem niciun reper... Avem doar galeria, pe noi ne reprezintă galeria, dar din păcate galeria nu poate să joace în teren”, a declarat Giani Kiriţă, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamogiani kiriţăddb 

viewscnt
Articole similare