Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii Fiorentinei i-au decis viitorul lui Ianis Hagi! Anunţul făcut de La Nazione

Şefii Fiorentinei i-au decis viitorul lui Ianis Hagi! Anunţul făcut de La Nazione

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi va pleca mai mult ca sigur în această iarnă de la Fiorentina, însă gruparea viola nu ia în calcul o despărţire definitivă de internaţionalul român de tineret.

Cotidianul italian La Nazione anunţă că oficialii Fiorentinei l-au pus pe Hagi Jr pe o listă cu mai mulţi jucători ce vor fi oferiţi altor cluburi sub formă de împrumut.

Ianis îşi doreşte să ajungă la o echipă unde să poată juca mai mult, iar în rezolvarea problemei s-a implicat inclusiv Gheorghe Hagi, care a anunţat că mijlocaşul îşi va găsi o altă echipă.

"Conducătorul grupării viola vrea să îi împrumute pe Ianis Hagi, Rafik Zekhnini şi Sebastian Cristoforo. Pe lista disponibilizărilor se află şi Maximiliano Olivera", notează La Nazione.



Rămâne în Serie A?

Presa din Italia anunţă că pentru Ianis Hagi există varianta de a continua în Serie A, fiind dorit de nou-promovata SPAL. Echipa antrenată de Leonardo Semplici are drept obiectiv salvarea de la retrogradare, iar după 19 etape ocupă locul 17, cu 15 puncte, la egalitate cu Crotone, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

Afla mai multe despre: ianis hagitransferimprumut 

viewscnt
Articole similare