Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii lui Genoa, prima reacţie în cazul interesului pentru Radu Drăguşin: ”Multe cluburi vor să-l transfere!”

Şefii lui Genoa, prima reacţie în cazul interesului pentru Radu Drăguşin: ”Multe cluburi vor să-l transfere!”

Fotbal

Comentarii

Conducătorii celor de la Genoa au oferit prima reacţie în legătură cu interesul uriaş al forţelor Europei pentru internaţionalul român Radu Drăguşin (21 de ani).

Ziua şi interesul, în cazul lui Radu Drăguşin. Presa internaţională descoperă tot mai mult interes pentru fundaşul român, din partea unor formaţii cu mari pretenţii pe plan intern, dar şi continental.

Genoa a reacţionat în cazul lui Radu Drăguşin

Recent, s-a vorbit că Manchester United şi Barcelona s-au interesat de situaţia fotbalistului român, pentru care Genoa ar dori să obţină aproximativ 30.000.000 de euro.

În săptămânile trecut, s-a adus vorba despre alte echipe gata să-l transfere pe jucătorul român: Newcastle, Tottenham, Brighton, Napoli, AC Milan, Arsenal, Chelsea şi Atalanta au fost şi ele implicate în acest val de interes major.

Sunt mult cluburi dornice să-l transfere pe Drăguşin, este un jucător excelent şi au loc discuţii, dar NU există oferte. Nicio propunere. Nu e adevărat”, a declarat directorul sportiv al celor de la Genoa, Marco Ottolini , conform Fabrizio Romano.

 

Genoa are mari probleme financiare şi este obligată să achite către statul italian, taxe şi impozite, în valoare de 37.000.000 de euro. Apoi, restul de 65.000.000 de euro vor fi achitate eşalonat, pe următorii 10 ani.

Aşadar, ”Grifonii” nu sunt în situaţia în care să refuze o ofertă de 20-30.000.000 de euro, chiar din această iarnă.

Afla mai multe despre: radu dragusingenoaottolini 

viewscnt
Articole similare