Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii lui Manchester United au vorbit din nou despre viitorul lui Solskjaer pe banca echipei: "Mai este mult de lucru"

Şefii lui Manchester United au vorbit din nou despre viitorul lui Solskjaer pe banca echipei: "Mai este mult de lucru"

Manchester United

Comentarii

Directorul general al clubului Manchester United, Ed Woodward, a reiterat sprijinul acordat managerului Ole Gunnar Solskjaer, în ciuda debutului de sezon slab al "diavolilor roşii", echipa fiind pe locul 14 în Premier League, informează AFP.

"Deşi încă mai este mult de lucru pentru a ajunge la o omogenitate mai mare, noi vom rămâne categoric angajaţi pe drumul pe care mergem cu Ole (Gunnar Solskjaer), în timp ce echipa continuă să crească", a declarat Woodward cu ocazia prezentării rezultatelor financiare ale clubului pentru primul trimestru din sezonul 2020/2021.

Responsabilul clubului îl asigurase deja pe managerul norvegian de încrederea sa în luna octombrie, după înfrângerea de pe teren propriu cu Tottenham (1-6), urmată de victoria din Liga Campionilor cu PSG (2-1).

Manchester United a continuat în noiembrie cu o înfrângere, acasă, cu Arsenal (0-1), şi în Liga Campionilor cu Istanbul Başakşehir (1-2), revenindu-şi în weekend-ul trecut cu Everton (victorie cu 3-1).

În plan financiar, Ed Woodward a anunţat o pierdere de 27 milioane lire sterline, în mare parte din cauza biletelor nevândute, meciurile disputându-se cu porţile închise din cauza coronavirusului. Încasările comerciale au scăzut, de asemenea, cu 25 la sută ca urmare a anulării turneului din pre-sezon şi a scăderii vânzării produselor derivate.

Afla mai multe despre: solskjaer 

viewscnt
Articole similare