Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii lui Rangers s-au răzgândit şi au luat decizia în privinţa lui Ianis Hagi: "Se poate întoarce!" Anunţ OFICIAL

Şefii lui Rangers s-au răzgândit şi au luat decizia în privinţa lui Ianis Hagi: "Se poate întoarce!" Anunţ OFICIAL

Stranieri

Comentarii

Conducerea clubului Rangers i-a transmis lui Ianis Hagi (21 de ani) că se poate întoarce în România, să fie alături de familia sa, în această perioadă în care toată lumea se confruntă cu pandemia de Coronavirus. Campionatul din Scoţia, ca majoritatea întrecerilor interne din lume, au fost oprite din cauza COVID-19.

Cu campionatul suspendat din cauza Coronavirusului, şefii lui Rangers au decis ca jucătorii din afara Marii Britanii să aibă voie să se întoarcă în ţările lor. Decizia îl priveşte şi pe Ianis Hagi, care se poate întoarce în România pentru a fi alături de familia sa pe perioada cât va mai dura pandemia de Coronavirus ajunsă în Europa din China.

Ianis va avea un program individual

Până acum, jucătorii au fost obligaţi să rămână la Glasgow, dar oficialii s-au răzgândit. Totuşi, pe timpul cât nu vor fi în programul clubului, fotbaliştii vor avea de făcut un program personalizat. "Jucătorii din afara Regatului Unit au fost autorizaţi să revină în ţările lor, dar vor urma un program strict, inclusiv pe plan dietetic", a transmis Rangers, conform ziare.com.

Ianis Hagi vizează un transfer definitiv la Rangers

La începutul lunii, italienii de la Corriere dello Sport anunţa că Lazio îl doreşte pe decarul echipei naţionale a României, ştire care încă circulă în presa din "Cizmă". Miercuri, italienii au anunţat că Ianis Hagi a luat decizia de a nu continua la Rangers şi de a semna cu Lazio, informaţie negată însă cu vehemenţă de un blog dedicat suporterilor de pe Ibrox. For Lads Had a Dream susţine că are informaţii din interiorul clubului potrivit cărora românul şi agentul său au luat deja legătura cu conducerea vicecampioanei Scoţiei şi i-ar fi asigurat pe şefi că jucătorul nu vrea să se transfere la Lazio.

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers de la Genk, în iarnă, iar clubul scoţian are posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru şase milioane de euro, la finalul sezonului. Până în prezent, românul a jucat în 11 meciuri pentru Rangers FC şi a reuşit să dea trei goluri şi două pase decisive.

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.de
  • 10 selecţii are Ianis Hagi la prima reprezentativă a României, fără gol marcat

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare