Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii lui United trebuie să pregătească banii dacă vor să scape de Solskjaer! Ce clauză de reziliere are norvegianul

Şefii lui United trebuie să pregătească banii dacă vor să scape de Solskjaer! Ce clauză de reziliere are norvegianul
Comentarii

Scaunul lui Ole Gunnar Solskjaer se clatină serios după ce diavolii au cel mai slab start de sezon din ultimii 30 de ani.

Înfrângerea de la Newcastle din ultima etapă i-a dezamăgit pe fanii lui United, dar i-a pus în gardă şi pe oficialii de pe Old Trafford. Era Solskjaer se poate încheia mai devreme decât se aştepta toată lumea. Roş-albii sunt pe poziţia a 12-a în campionat, iar în următoarea rundă se vor duela cu marea rivală, Liverpool. Ajuns la echipă în decembrie anul trecut înlocuindu-l pe Jose Mourinho, norvegianul de 46 de ani are şi el o clauză de reziliere trecută în contract.

Dacă portughezului i s-au plătit despăgubiri în valoare de 22 de milioane de euro, Solskjaer va încasa de trei ori mai puţin. 7,8 milioane de euro va primi actualul antrenor în cazul unei rezilieri a acordului propusă de club. Totuşi despărţirea nu s-ar putea produce mai devreme de 27 octombrie. Şefii lui United îşi dau seama de dificultatea duelului cu Liverpool care nu ar fi astfel capital pentru tehnician, dar un eventual pas greşit în faţa lui Norwich i-ar fi fatal.

Situaţia periculoasă în care se află fostul mare star de pe Old Trafford este evidenţiată şi de cotele caselor de pariuri în privinţa următorului antrenor demis în Premier League. Astfel Solskjaer este al doilea pe această listă după Marco Silva de la Everton.

Afla mai multe despre: manchster unitedsolskjaerdemitereclauză de rezilieremourinho 

viewscnt
Articole similare