Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii Voluntariului s-au resemnat: "N-avem cum să-l oprim pe Niculescu. E visul lui să o antreneze pe Dinamo"

Şefii Voluntariului s-au resemnat: "N-avem cum să-l oprim pe Niculescu. E visul lui să o antreneze pe Dinamo"

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu este la un pas să o preia pe Dinamo, lucru recunoscut inclusiv de oficialii actualei sale formaţii, FC Voluntari.

Vasile Miriuţă urmeasă să fie pus pe liber de clubul din Ştefan cel Mare, iar alesul roş-albilor pentru înlocuirea tehnicianului de 49 de ani este fostul golgheter al lui Dinamo, Claudiu Niculescu.

Directorul general al Voluntariului, Dan Leasă, a vorbit despre situaţia lui Niculescu, precizând că tehnicianul care a cucerit Cupa României şi Supercupa cu gruparea ilfoveană "nu poate fi oprit" din drumul spre Dinamo.

"Ştim că Dinamo e visul lui, şi acum Dinamo îl vrea. Noi nu avem cum să îl oprim, decizia o ia el. Putem spune că mingea e la el. Până acum nu am vorbit cu el", a declarat Dan Leasă pentru Fanatik.ro.

Niculescu şi-a început cariera de antrenor în 2012, la Universitatea Cluj, iar între timp le-a mai pregătit pe Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Mioveni. La Voluntari, Niculescu a avut cele mai bune performanţe din cariera de antrenor. Aici a cucerit Cupa României şi Supercupa României.

Are 32 de partide la FC Voluntari şi o medie de 1,56 puncte pe meci. A câştigat 14 meciuri, 8 s-au terminat la egalitate şi are 10 eşecuri.
 

Afla mai multe despre: claudiu niculescudinamomiriuta 

viewscnt
Articole similare