Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeful lui Juventus, declaraţie ciudată chiar dacă Super Liga a fost amânată: "Există un pact de sânge între cluburile noastre"

Şeful lui Juventus, declaraţie ciudată chiar dacă Super Liga a fost amânată: "Există un pact de sânge între cluburile noastre"
Comentarii

Andrea Agnelli, preşedintele lui Juventus, a avut o declaraţie ciudată după ce inaugurarea Super Ligii Europene a fost amânată.

Cluburile fondatoare au decis să amâne debutul competiţiei, dupa ce în noul proiect au mai rămas doar: Real Madrid, Barcelona, Juventus si AC Milan. Oficialul italienilor a făcut o declaraţie bizară şi a afirmat că echipele din spatele acestui turneu au făcut un pact de sânge

"Există un pact de sânge între cluburile noastre, proiectul Super Ligii are o şansă de succes de 100%, mergem mai departe. Dacă UEFA şi FIFA vin cu propuneri, le vom evalua.

Obiectivul este să creăm cea mai frumoasă competiţie din lume, capabilă să aducă beneficii piramidei complete a fotbalului, să crească distribuţia resurselor către alte cluburi şi să rămână deschisă cu cinci locuri disponibile în fiecare an pentru alte cluburi, care vor fi definitivate prin dialog cu instituţiile fotbalului.

Vom continua să participăm în campionatele interne şi în cupe. Rămânem în competiţiile domestice, vom juca pe fiecare stadion din Italia, Spania şi Anglia. Munca noastră va rămâne legată în mod intrinsec de competiţiile domestice", a declarat Andrea Agnelli, conform Gazetta dello Sport.

Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea s-au retras, în noaptea de marţi spre miercuri, din proiectul Superligii europene, care cuprindea 12 mari grupări de pe continent.

Retragerile au venit ca urmare a unei reacţii furioase din partea fanilor, oficialilor şi politicienilor care au susţinut că Superliga este lacomă şi anticoncurenţială, deoarece echipelor li se garantează un loc în fiecare an.

Afla mai multe despre: andrea agnellijuventussuper league 

viewscnt
Articole similare