Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeful lui Kayserispor l-a uimit pe Şumudică, după ce a pierdut cu 5-0 în faţa lui Fener. Ce i-a transmis

Şeful lui Kayserispor l-a uimit pe Şumudică, după ce a pierdut cu 5-0 în faţa lui Fener. Ce i-a transmis

Stranieri

Comentarii

Erol Bedir, preşedintele lui Kayserispor, a avut o reacţie foarte echilibrată după eşecul cu 5-0 în faţa lui Fenerbahce. Oficialul lui Kayserispor spune că l-a consulat pe Marius Şumudică.

Marius Şumudică a suferit cea mai urâtă înfrângere de când este antrenor la Kayserispor, într-o perioadă în care echipa avea nevoie de puncte pentru a rămâne în calcul pentru cupele europene. Antrenorul român a avut însă parte de o atitudine responsabilă din partea lui Erol Bedir.

Preşedintele lui Kayserispor spune că nu obişnuieşte să meargă la vestiar, deoarece a ţinut să-l îmbărbăteze pe Marius Şumudică. Erol Bedir este în continuare încrezător că Şumudică poate duce echipa în Europa League.

”Am văzut la televizor că primul gol a fost din off-side, iar apoi întreg planul de joc a fost dat peste cap de un gol nefericit. O felicit pe Fenerbahce... Nu am intrat în vestiar după victorii, dar de această dată am mers la vestiare şi l-am consolat pe antrenorul nostru. Băieţii ăştia au câştigat multe meciuri. Sper că vom primi înainte la următoarele meciuri. Ne vor pregăti pentru meciul cu Trabzonspor încă de mâine. Cred că această echipă va merge în Europa”, a declarat Erol Bedir, potrivit ajansspor.com.

Pentru a merge în Europa League, Kayserispor trebuie să termine pe locul 5, dar cu condiţia ca Fenerbahce, Beşiktaş sau Galatasaray să câştige Cupa Turciei. Cele trei echipe sunt în semifinale, unde se află şi Akhisarspor - care are însă puţine şanse la trofeu. În campionat, Kayserispor este pe locul 6, la un punct diferenţă de locul 5 - ocupat de Trabzonspor.

Afla mai multe despre: erol bedirmarius sumudicakayserisporfenerbahce 

viewscnt
Articole similare