Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Segărceanu a dezvăluit motivul pentru care a schimbat echipa de dublu în ultimul moment: "Am fost aproape de o minune"

Segărceanu a dezvăluit motivul pentru care a schimbat echipa de dublu în ultimul moment: "Am fost aproape de o minune"

Tenis

Comentarii

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, a dezvăluit într-o conferinţă de presă motivul pentru care a schimbat în ultimul moment echipa de dublu. El a vorbit şi despre viitorul echipei de Fed Cup.

În mod normal, meciul decisiv, cel de dublu, trebuia jucat de perechea Raluca Olaru - Irina Bara, însă în cele din urmă, cele care au încercat să aducă victoria României au fost Jaquelin Cristian, care tocmai jucase şi Gabriela Ruse. Cele două au pierdut, însă, împotriva echipei formate din Anna Blinkova şi Anna Kalinskaya, scor 3-6, 2-6. 

"A fost o decizie oarecum forţată, pentru că Raluca Olaru avea o contractură şi a venit să ne spună că nu e 100% fizic pentru acest meci şi a trebuit să luăm o decizie foarte rapidă", a fost explicaţia lui Segărceanu, pentru care înfrângerea cu 2-3 nu este o dezamăgire. 

Întrebat ce ar fi făcut dacă cineva i-ar fi spus la început că România va pierde cu acest scor, Segărceanu a răspuns într-o notă amuzantă: "I-aş fi dat o bere. Foarte mulţumit. Am fost foarte aproape să se întâmple o minune, pentru că cred că era o minune dacă reuşeam să câştigăm acest meci. Pentru mine finalul acestei întâlniri este unul foarte mulţumitor, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm, am venit cu 3 jucătoare noi în echipă, două dintre ele au jucat, din păcate nu au putut să joace toate 3". 

"Vedem cu cu cine o să jucăm acest meci de baraj şi normal, ne dorim şi sperăm, o să facem tot posibilul să rămânem în această grupă", a mai spus Florin Segărceanu. 

Afla mai multe despre: florin segarceanufed cupromania 

viewscnt
Articole similare