Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicii au luat decizia la miezul nopţii! Unai Emery va fi dat afară! Trei antrenori pe lista lui PSG pentru sezonul viitor

Şeicii au luat decizia la miezul nopţii! Unai Emery va fi dat afară! Trei antrenori pe lista lui PSG pentru sezonul viitor

PSG

Comentarii

Eliminarea din Liga Campionilor din faţa lui Real Madrid i-a semnat sentinţa lui Unai Emery. Şeicii de la PSG au avut o şedinţă furtunoasă după meciul ruşinos de la Paris şi au decis să-l dea afară pe tehnicianul spaniol.

Obiectivul principal al lui Unai Emery pentru acest sezon era câştigarea Ligii Campionilor. PSG a făcut investiţii uriaşe înaintea sezonului, bifând transferurile senzaţionale ale lui Neymar şi Mbappe, dar a eşuat lamentabil în confruntarea cu Real Madrid.

PRIMA REACŢIE A LUI NEYMAR: ”De asta sunt cel mai trist”

”Galacticii” au tremurat o singură repriză, pe Bernabeu, în faţa lui PSG, dar după au controlat autoritar duelul cu echipa lui Emery. Victorie în prima manşă şi lecţie de fotbal la Paris, aşa că şefii lui PSG au luat rapid decizia: Emery va fi demis la finalul sezonului!

Zinedine Zidane este primul nume de pe lista lui PSG. Francezii aşteaptă ca antrenorul să nu ia a treia Ligă consecutivă cu Real şi să fie demis de Florentino Perez. Dacă se va întâmpla aşa, atunci Zidane are şanse extrem de mari să fie noul antrenor al lui Neymar şi compania.

Cea de-a doua variantă este cea a lui Luis Enrique, antrenor rămas fără angajament după despărţirea de Barcelona. Enrique negociază însă şi cu Chelsea, acolo unde este de dorit de Abramovici pentru a schimba complet faţa londonezilor.

A treia variantă şi cea mai puţin dorită de suporteri este Arsene Wenger. Tehnicianul va fi dat afară de la Arsenal, după un sezon catastrofal, şi se spune că a fost contactat de apropiaţi ai PSG-ului pentru câteva discuţii iniţiale.

Afla mai multe despre: psgemeryzidaneluis enriquewenger 

viewscnt
Articole similare