Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicii de la Newcastle şi-au făcut lista de transferuri. Staruri de la Juventus şi Ajax, dorite în Premier League!

Şeicii de la Newcastle şi-au făcut lista de transferuri. Staruri de la Juventus şi Ajax, dorite în Premier League!

Premier League

Comentarii

Şeicii de la Newcastle, care au preluat echipa de pe St. James's Park, şi-au întocmit lista de transferuri pentru vara viitoare, când perioada de mercato se va redeschide. "Coţofenele" au fost preluate recent de şeicul Mohammed Bin Salman, Prinţul Coroanei din Arabia Saudită, cu o avere impresionantă.

Newcastle a primit o infuzie majoră de capital după preluarea echipei de către şeici, iar acum formaţia engleză caută soluţii să întărească echipa pentru a nu avea nicio emoţie. Englezii au aflat că şeicii au ambiţii mari şi îşi propun să joace în Europa în doi ani şi vor întăriri serioase. Mauricio Pochettino este antrenorul aflat în pole-positio pentru preluarea lui Newcastle, dar mai sunt şi alţi candidaţi pe listă, printre care şi fostul antrenor, Rafa Benitez.

Britanicii au aflat şi ţintele de pe piaţa transferurilor: Adrien Rabiot (25 de ani, Juventus), Donny van de Beek (23 de ani, Ajax), Tyron Mings (Aston Villa, 27 de ani) şi Wilfried Zaha (Crystal Palace, 27 de ani). Nu s-a discutat, însă, despre sumele de transfer, dar Newcastle are concurenţă serioasă, cel puţin pentru transferul lui Van De Beek, care mai e dorit şi de Real Madrid.

Presa internaţională a scris, de la preluarea lui Newcastle de către arabii plini de bani, despre fotbalişti precum Gareth Bale sau Luka Jovic că ar fi doriţi pe St. James's Park.

Afla mai multe despre: newcastletransferuripremier leaguepochettino 

viewscnt
Articole similare